2777
2789

دوره پیش از قاعدگی خر است🤕🤕🤕

حالم وحشتناکه...

دلدرد کمر درد..مغزم درد میکنه...عصبیم...صدای این دوتا رو‌میشنوم دیوونه میشم.خقوصن ک بزرگه لج کرده سردرساش..کوچیکه هم داره اتیش میسوزونه توخونه😫😫😫

هی میگه مامان چی بخورم...سیبش دادم..شیر از یخچال دادم..هنوز میگه پس من چی بخورم...هی همدیکه رو سیخونک میکنن...روانی شدم خدا....

دوسدارم فرارکنم..به صداها حساس شدم

الانم داره بلند بلند شعرمیخونه توخونه..میکه..توم توم هع سهور..بوم بوم بونی گوزینی...اهنگای.چرتو پرتای اینستارو‌باصدای بلند راه میره میخونه...پاشث‌میزاره رو دفتر بزرگه بزرگه جیغ جیغ میکنه...خودکارشو برداشته نمیده..خدایا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

ای خدا 😂 پس من چی بخورم

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

منم دخترم گیر داده به بابایی من گرسنمه دلم غذا میخواد سوسیس 😐هرچی میگم نخون میگه باشه چند دقیقه بعد میخونه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

تونگ تونگ تونگ سحور

بوم بوم بینی گوزینی

ترولولهلا تروللالا

بومباردیلو کورکودیلو

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

منم دخترم گیر داده به بابایی من گرسنمه دلم غذا میخواد سوسیس 😐هرچی میگم نخون میگه باشه چند دقیقه بعد ...

وای خییلی بده....قفلی میزنن...

باز یه تایمی خوب بود همش میخ.ند ببعی توبازی گوشی دیدیرین..اون قابل تحمل تر بود