2777
2789

من غذا خورده بودم و رفته بودم شام خونه همسرم اینا 

وقتی سفره انداختن من گفتم دستتون دردنکنه نمی‌خورم 

بعد ک خلاصه خوردن و جمع کردن حین جمع کردن جاریم به بچش که چوم از غذا خوشش نمیومد نخورد بلند گفت لیاقت آدمی که پز بده اینه که گشنه بمونه لطفا انقد به کسایی که نمیخورن اصرار نکنید 

خلاصه به در گفت ک دیوار بشنوه 

همون حین خواهرشوهرم با خنده و منظور دار برگشت بسمت من گفت پس فلانیم گشنه بمونه دیگههه 

من اون لحظه سکوت کردم الان پشیمونم مونده تو دلم 

چطوری جوابشو بدم متوجه بشه چندوقت پیش ناراحت شدم؟ و اینکه این دوتا باهم یه تیمن مثلا بدونن من میخوام کاری کنم هی زنگ میزنن ازم حرف بکشن یااینکه کلی پشتم جرف میزنن و به گوشم میرسه و سکوت میکنم 

خواهرشوهرمم رابط شده از جاریم پیش من بد میگه از منم حرف جمع میکنه مطمئنم پیش جاریم بد میگه 

بنظرتون چیکار کنم بااین خانواده؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جلو خواهرشوهرت حتی به جارت فحش هم داد تو هیچی درباره جاریت نگو.هر موقع تیکه انداختن تو هم تیکه بنداز ...

من روم نمیشه اون لحظه 

یا جواب پیدا نمیکنم 

بعد مشکلیم که هست حرف از دهنم میپره بعدا پشیمون میشم ک چرا گفتم 

تاالانم چندبار از جاریم پیش خواهرشوهرم بد گفتم ولی خانواده شوهرم پیش جاریم هیچوقت چیزی نگفتم 

و یه چیز دیگه یه گاف بزرگ دادم که گفتم شوهرعمم قبل معتاد بوده 

الان چطوری این خرابکاریارو جبران کنم؟؟

چققققدددد عقده این میزان عقده ای بودن و احمق بودنشون رو از این فاصله ۱۰۰ درصد اعلام میکنم

از کارای دیگشون بگم چی میگی😂مثلا کسی از خانوادم بمن جلو اونا زنگ بزنه میرن پشتم میگن خودش بهشون گفته بهش زنگ بزنن ک مثلا بگه من برا خانوادم مهمم😵‍💫😂😂😂

از کارای دیگشون بگم چی میگی😂مثلا کسی از خانوادم بمن جلو اونا زنگ بزنه میرن پشتم میگن خودش بهشون گفت ...

جل الخالققققققق اینارو از کجا پیدا کردیییی چرا باهاشون رفت و آمد میکنی واقعاااا حرصم گرفت