2777
2789
عنوان

سوال درباره گواهینامه

260 بازدید | 51 پست

گواهینامه ی من امروز رسید به دستم

عکسمو خیلی بد انداختن 😑 خیلی بد 

بنظرتون نمیشه عکسو عوضش کنم؟

چیکار کنم اه قشنگ ضد حال خوردم😣

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

مهم نباشه واست تهش میخوای نشون پلیس بدی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهم نباشه برات بابا😂

من مقنعمم حتی کجه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مهم نباشه واست تهش میخوای نشون پلیس بدی

همون به پلیس هم خجالت میکشم نشون بدم اینقد بد شده🫠

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

همون به پلیس هم خجالت میکشم نشون بدم اینقد بد شده🫠

بیخیال

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من سه بار آزمون شهری رد شدم یعنی میشه گواهینامه منم بیاد 😭😭😭

اره عزیزم چرا نشه🥺🥺

منم سه بار رد شدم بار‌چهارم قبول شدم

ان شالله توهم دفعه دیگه قبولی❤️🫂

مهم اینه گرفتیش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مهم نباشه برات بابا😂من مقنعمم حتی کجه

عههه

من چشام خواب رفته😑 انگار رفتم جوشکاری و چشامو برق زده☹️😂

نه نمیشه عوض کردولی مهم نباشه واست

عههه نمیشه؟

یعنی حتی ده سال دیگه هم‌ موقع تمدید نمیشه عوض کرد؟

مهم اینه گرفتیش

اره خب اینم هست ولی اعتماد به نفسم میاد پایین میبینم عکسم اونه 

اصلا خودم با عکسم زمین تا اسمون فرق داریم😑

بیخیال

میگم ده سال دیگه موقع تمدید نمیشه کلا رفت عکس‌جدید گرفت؟

من تنها عکسی که بین مدارکم خیلی خوب شده همین گواهینامه هست خیلی دوسش دارم 

شمام ناراحت نباش میخوای بزاری تو کیف دیگه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
میگم ده سال دیگه موقع تمدید نمیشه کلا رفت عکس‌جدید گرفت؟

چرا عکس جدید میگیرن