2777
2789

بنظرتون کافینتاازاین کارهاانجام میدن یا نه اگه میدونیدلطفابکید شرایط خریدکتابهای تست روندارم میخوام لاهمیناحسابی تمرین کنم وخودمم ازروی کتابهاتست بزنم وازهوش مصنوعی هم کمک بگیرم اگه راه های بهترهم میشناسیدتروخدابگید 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشتت چیه ؟؟

عزیزم متاسفانه نمیتونم بگم اونم به این دلیل که اسم وفامیل خودم رونوشتم اسم شهرم روهم توتاپیکام نوشتم واززندگیمم خیلی درودل کردم اینجا میترسم اشناببینه وبشناسه شرمندتم

ممنونم عزیزم بنظرشماهزینه اش زیادمیشه؟

فک کنم زیاد میشه اگه هزینه کمتر میخوای ی سایت هست راسل پرینت من ۲ بار جزومو دادم پرینت گرفت فرستاد قیمتش از کافی نتا پایین تره

ممنونم شما میدونید هزینه اش حدوداچقدرهست معمولا؟

هزینه پرینت پست رو هر برگ حدود ۲۰۰۰ میشه البته اگه تعداد برگه ها بیشتر بشه ممکنه مقداری تخفیف بدن برای خرید سوالات هم بعضی سایت ها پول می گیرن

کاربر آقا 
هزینه پرینت پست رو هر برگ حدود ۲۰۰۰ میشه البته اگه تعداد برگه ها بیشتر بشه ممکنه مقداری تخفیف بدن بر ...

واقعانمیصرفه خودم بشینم بنویسم بصرفه تره رفتم نگاه کردم هردفترچه حدودا۴۰ صفحست ارزش نداره والا

نه وقت تون گرفته میشه هزینه چاپ بیشتر ۱میلیون نمیشه

میدونم اما شرایط اوکی نیست خانواده من به این چیزااهمیتی نمیدن واگه ببینن من دارم همش خرج میندازم رودستشون ممکنه باکنکوردادنم هم حتی مخالفت کنن من خودم هم شاغل نیستم سعی میکنم زیادازشون چیزی نخوام نه کلاس کنکور من رومیفرستن نه مشاورکنکور منوبردن نه برای کتاب تست هزینه میکنن اگرحمایت گربودند میتونستم بهترین رشته روقبول بشم