2777
2789
عنوان

سوال درباره گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 51 پست
جدی؟ وای🥲

اره حتما وگرنه همه میگن زشتیم ی خوشگل ک باید باشه بین مون 🤣

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم خدا از دهنت بشنوه مرسی از. دلگرمیت عکست مهم نیست مهم گواهینامه س مبارکت باشه عزیزم

قربونت برم مرسییی🫂

ان شالله که قبولی گل❤️❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا باید عکس جدید بگیری شاید مثلا عینکی شدی باید عکس گواهینامه هن حتما با عینک باشه

اها

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اها برا ما همون عکسه رو میزدن

خوش به حالتون واقعا

منم فکر میکردم اینطوریه چون عکسی که رفتم عکاسی خیلی خوب شده بود و منم انتظار داشتم اون باشه ولی واقعا خورد تو ذوقم🫠

ببین اصلا برات مهم نباشه بخدا من چند ساله گواهینامه گرفتم همش هم رانندگی میکنم ولی شاید باورت نشه سا ...

خداکنه لازم نشه

مرسی گلم❤️❤️

اره حتما وگرنه همه میگن زشتیم ی خوشگل ک باید باشه بین مون 🤣

وای دقیقا😂😂❤️

خوش به حالتون واقعامنم فکر میکردم اینطوریه چون عکسی که رفتم عکاسی خیلی خوب شده بود و منم انتظار داشت ...

اشکالی نداره بابا اصلا چیزمهمی نیست مهم اینه که راننده خوب و حرفه ایی باشی و از اون مهم تر برا خودت ماشین داشته باشی

من سالی دو بار سه بار نهایتا میشینم چون خودم ماشین ندارم🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

🤣🤣🤣🤣🤣وا

جدی اخه یکیو دیدی قیافش خوب باشه تو عکسا🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کارت ملی ها که کلا افتضاحه

بدونی چند ساله ازمن نرسیده دستم 😐 نمیدونم ی کارت ملی چیه ک ۴/۵ سال بیشتر طول میکشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا باید عکس جدید بگیری شاید مثلا عینکی شدی باید عکس گواهینامه هن حتما با عینک باشه

نه عکس گواهی نامه کلا بی عینکه

پشت گواهی نامه با کدش درج میشه که رانندگی با عینک طبی 

چون عکسو اول میندارن اصلا که هنوز معاینه چشم نرفتی