پسرم 6سالشه یعنی بخدا دیگه بریدم ازش دیگه خسته شدم 😩همش یا حرف بد میزنه یا اذیت میکنه بیتربیت و بیشعور😣😣😣تازه پی پی هم تو سنگ نمیکنه همش تو شلوارش میکنه😭😭😭اینقدر مشاوره رفتم اینقدر دکتر رفتیم با شوهرم هم برا پسرم هم برای خودمون بخدا خسته شدیم، آخرش هم بهمون میگن رفتارش به خودتون برمیگرده😔ای خدا کاش شوهرم تربیت بچه رو میزاشت دست من، همش دعوا داریم، همش پسرمو تحقیر میکنم یا مقایسه میکنم بعدش پشیمون میشم گریه میکنم😩😭😭آخه گناه من چیه که اینجوری شدم و بچم باید اینجوری بشه😭😭😭😭دیگه رد دادم بخدا،😭😭😭😭خدایا یعنی پسرم درست میشه؟ یعنی زندگیم خوب میشه؟ من دیگه کم آوردم خدا😣😔😭😭😭😭
یه مدت دعواش نکن خوب میشه خواهرزاده منم خیلی اذیت میگرد خواهرمم همش دعواش میکرد یه مدت بیخیالش شد حتی پی پی هم میکرد توشلوارش چیزی نمیگفت دیگه خودش بعد یه مدت خوب شد میگفت این کارو میکردم تاتو عصبانی شی
خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
باشوهرت هم جلوبچه یکی ب دونکنین. باید شماتویه تیم باشین بچه سواستفاده نکنه. اگه شوهرت جایی اشتباه کرد نکوبش جلوبچت خوردش نکن. بهش احترام بذار جلوبچه کم کم میبینی ک ب حرفت گوش میده حتی شوهرت. مثلا اگه بچه چیزی خاست بخری مثلا اسباب بازی بهش بگو باید ببینیم بابام بخره برات یانه. بعدا پشت صحنه بابابای بچه دست ب یکی کن.