2777
2789

پسرم 6سالشه یعنی بخدا دیگه بریدم ازش دیگه خسته شدم 😩همش یا حرف بد میزنه یا اذیت می‌کنه بی‌تربیت و بیشعور😣😣😣تازه پی پی هم تو سنگ نمیکنه همش تو شلوارش می‌کنه😭😭😭اینقدر مشاوره رفتم اینقدر دکتر رفتیم با شوهرم هم برا پسرم هم برای خودمون بخدا خسته شدیم، آخرش هم بهمون میگن رفتارش به خودتون برمیگرده😔ای خدا کاش شوهرم تربیت بچه رو میزاشت دست من، همش دعوا داریم، همش پسرمو تحقیر میکنم یا مقایسه میکنم بعدش پشیمون میشم گریه میکنم😩😭😭آخه گناه من چیه که اینجوری شدم و  بچم باید اینجوری بشه😭😭😭😭دیگه رد دادم بخدا،😭😭😭😭خدایا یعنی پسرم درست میشه؟ یعنی زندگیم خوب میشه؟ من دیگه کم آوردم خدا😣😔😭😭😭😭

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث شما ی مادرم دوتاپسردارم. بدبختانه هرکار میکنه عملاخودتو مقصری پسراز مادر الگومیگیره انقد اضطراب داشتی دعواش کردی اینجور شده. منم حساسم بچمو استرسی کردم باید خودتود رست کنی منم روخودم کار کردم بهترشدم. بیخیال باش بذار هرکار دلش میخادبکنه. 

والله دختر خاله منم تا هفت سالگی تو شلوارش خیلی وقتا پی پی میکرد الان خانومی شده بیا و ببین ،یکم صبو ...

راست میگی؟ چه عجب یکی پیداشد که مثل بچه من باشه😔

منم مث شما ی مادرم دوتاپسردارم. بدبختانه هرکار میکنه عملاخودتو مقصری پسراز مادر الگومیگیره انقد اضطر ...

آخه من دیگه دارم قرص اعصاب میخورم بخدا دیگه بدتر ازین

یه مدت دعواش نکن خوب میشه خواهرزاده منم خیلی اذیت میگرد خواهرمم همش دعواش میکرد یه مدت بیخیالش شد حتی پی پی هم میکرد توشلوارش چیزی نمی‌گفت دیگه خودش بعد یه مدت خوب شد میگفت این کارو میکردم تاتو عصبانی شی

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

آخه من دیگه دارم قرص اعصاب میخورم بخدا دیگه بدتر ازین

قرص اعصاب نخور. کنترل خشم کن. صبرتوزیادکن من کسی بودم بچم جیش می‌کرد باآب میریخت روفرش جیغ میکشیدم اعصابم خردمیشد الان گذاشتم هرکار میخاد بکنه. خونه بذار گوه بگیره ولی روان بچت سالم باشه منی ک تجربش دارم میگم گوش بده ب حرفم. فردا روز هزارتا عقده و آسیب روانی میگیره بچت. خونت مهمتره یابچت. 

باشوهرت هم جلوبچه یکی ب دونکنین. باید شماتویه تیم باشین بچه سواستفاده نکنه. اگه شوهرت جایی اشتباه کرد نکوبش جلوبچت خوردش  نکن. بهش احترام بذار جلوبچه کم کم میبینی ک ب حرفت گوش میده حتی شوهرت. مثلا اگه بچه چیزی خاست بخری مثلا اسباب بازی بهش بگو باید ببینیم بابام بخره برات یانه. بعدا پشت صحنه بابابای  بچه دست ب یکی کن. 

قرص اعصاب نخور. کنترل خشم کن. صبرتوزیادکن من کسی بودم بچم جیش می‌کرد باآب میریخت روفرش جیغ میکشیدم ا ...

من که از همه چیز گذشتم والا 😣