2777
2789
عنوان

مامانا شما هم مثل من بعداز دعوا با بچه هاتون پشیمون میشن❓😔

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 31 پست
وای😩کاش پسر منم خوب شه

بیخچال باش خوب میشه پسر خودم الان ۲وسالونیمش هرچیو من بگم بده انجام نده بیشتر انجام میده کلآ بچه ها اینجوری لج میکنن

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

من که از همه چیز گذشتم والا 😣

مادری عنی همین. پسرمن  رومبل میشینه هرچی میخوره میریزه پشت مبل. رومبل شیر و میوه همه چی میماله. دستاشو میشوره کل فرشا روخیس میکنه. دست میماله دریخچالوپرچرک میکنه هیچی نمیگم میگم ولش کن این نهایت ده سال دیگه توخونه منه  استرسی بود میرفت دستشویی باخودش عروسک می‌برد من دعواش میکردم بعدا فهمیدم وقتی عروسک میبره یعنی استرس داره عروسک میبره استرش کم بشه. الان سخت نمیگیرم میره دستشویی جیش میکنه میگم نمیخاد خودتو بشوری. فقط موقع گی گی خودشو تمیز میشوره دستاشم میشوره انفدعذاب وجدان دارم ک نگو. میگم خاکتوسرم بچم ک عزیزترین کسمه اینجوری استرسی کردم. خواهشا لطفا عاجزانه ازت میخام بیخیال شو. خونه تمیز  بچه های ک توش بزرگ میشن روانی میشن بکن نکن نگو خونه رو ولش کن بچتوبجسب محبت کن. نذار احساس ناامنی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم ۵سالشه، پسرا کلا با دخترا زمین تا آسمون فرق دارن

هرکار دلشون بخواد انجام میدن، حرف گوش کن نیستن

مامانای پسردار دق مرگ نشن خیلیه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اسی دوست من‌پسرش همکلاسی پسرمه ازبچگی مقایسه تحقیرکتک ودعوا پارسال توکلاس تو۱۲سالگی خرابکاری کرد فقط به زبون چاخان وتشویق وتعریف وجایزه باهاش پیش برو_میخوای بچت درست شه یک مامان قوی باش

اسی پسرعمه منم همین بود

ب شدت پیش فعال بود این ب کنار مثلا میرفتیم بازار بعد تو شلوارش دسشویی میکرد بچه هم نبود زیاد

الان ۱۷ سالشه ،،بهترین و مودب ترین پسر فامیل اونه

این دورانم میگذره 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

باید استرس و اضطراب و خشمتو کنترل کنی،حتی اگه پی پی کرد تو لباسش،بدون هیاهو و دعوت ببرش دستشویی،در کنارش با مهربونی اگه خودش رفت دستشویی،براش تشویقی در نظر بگیر،تحقیر،ممنوع،دعوا ممنوع،شاید زیاد مشغول بازی هست  و نمیره دستشویی،یا از دستشویی و تنهایی رفتن میترسه،بعد از غذا وقتی دستشویی داره خودت ببرش،اینقد صبور باش که فراموش کنه و خودش بره،ازش تعریف کن،جدا از این فعالیت پارک و بازیشو زیاد کن،گوشی و فیلم و کارتون ترسناک هم ممنوع کن

بعدشم دومی رو زودتر بیار همین ک بچت یدونه اس روش تمرکز کردی. دومی روبیار دست از سر بیچاره بردار. تجربه منه.قصدفضولی نداشتم. دلم میسوزه اشتباهاتی ک من کردم تونکن 

بعدشم دومی رو زودتر بیار همین ک بچت یدونه اس روش تمرکز کردی. دومی روبیار دست از سر بیچاره بردار. تجر ...

نه بابا مشاور بهم گفت من صلاح نمی‌بینم دومی رو بیارین منم نمی‌خوام یکی دیگه بیچاره شه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
نه بابا مشاور بهم گفت من صلاح نمی‌بینم دومی رو بیارین منم نمی‌خوام یکی دیگه بیچاره شه

منکه دومی رو آوردم اولی روولش کردم بهترشده  تجربه منه. مشاور هم مشاوری برو ک خودش چن تاابچه داشته باشه مشاور مجردنرو

پسر منم ۵سالشه، پسرا کلا با دخترا زمین تا آسمون فرق دارنهرکار دلشون بخواد انجام میدن، حرف گوش کن نیس ...

والا دخترا هم دست کمی از پسرا ندارن من مدرسه ابتدایی دخترانه میرم خیلی شلخته و کثیفن دستاشون صورتشون کثیفه نمیشورن یا پاک نمیکنن،دماغشون آویزونه و پر از چرکه مقنعه و مانتوشون و همه ی معلما بلااستثنا میگن مدارس پسرونه عالیه پسرا باهوش و تمیزن...پسرا یکم زمان میبره تا یاد بگیرن ولی کیفیت یادگیرشون بالاتره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

والا دخترا هم دست کمی از پسرا ندارن من مدرسه ابتدایی دخترانه میرم خیلی شلخته و کثیفن دستاشون صورتشون ...

نگو. برادرزاده من ده ماه از پسرم بزرگتره. انگار دوسال بزرگتره انقدد زرنگ وکاربلده. کیف میکنی انقد تمیزکلادختراخیییلی زرنگتراز پسراهستن.