2777
2789
بگو نازا هستیم رفتیم دکتر ببینیم چی پیش میاد تنها راهش همینه

اره میگم😂😂😂اینجوری هم اونا ناامید میشن دست میکشن هم من دلم خنک میشه از حال و روزشون.ولی احتمالش هست از ناراحتی سکنه کنن راحت شم از دستشون

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میگم😂😂😂اینجوری هم اونا ناامید میشن دست میکشن هم من دلم خنک میشه از حال و روزشون.ولی احتمالش ه ...

بعدم بگو اینقدر پیگیر هستین پول بدین زودتر بشه مخارج زیاده

یا علیییییییی این چه فرهنگیه که حق دارن طلاقت بدن 🙄🙄😳

فرهنگ مردسالاری و کصشر اجدادمن و خانوادم و خانواده شوارم

اره میگم😂😂😂اینجوری هم اونا ناامید میشن دست میکشن هم من دلم خنک میشه از حال و روزشون.ولی احتمالش ه ...

نه باباااااا نگو اینو هی بهت دکتر و دعانویس معرفی میکنن باز داستان درست میشه براتتتتا

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعدم بگو اینقدر پیگیر هستین پول بدین زودتر بشه مخارج زیاده

باورت میشه بهشون گفتم برا دخالت کردن توبین برا کمک کردن نیستین،گفتن شما خودتون پولدارید ادای فقیرارو درمیارید😕😐

نه باباااااا نگو اینو هی بهت دکتر و دعانویس معرفی میکنن باز داستان درست میشه براتتتتا

میگم همه دکترا و دعانویسارم رفتم افاقه نکرد ک نکرد😂😂😂

تو هم بچه نداری؟چندسالته؟تک عروسی؟

40 سالمه 4 ساله ازدواج کردم 2 سالم هست رفتم سر خونه زندگیم

بله تک عروسم 

والا منم دوست دارم بچه دار بشم همونطوری که دوست داشتم ازدواج کنم

ولی خب معیار هایی دارم برا خودم نمیتونستم سرم رو بندازم پایین با هر ننه قمری که از راه می رسید ازدواج کنم 

الانم نمی تونم از روی غریزه بچه بیارم نیاز به مقدمات دارم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

۲۷۳۵۶

حالا استارتر من کاری به خانواده ات ندارم و منم سفت و سخت جلوی همه ایستادم و بعد ۷ سال از عروسی بچه آوردم.  ولی الان حس می کنم اشتباه کردم اگه زودتر آورده بودم الان بچه هام بزرگتر شده بودن!   تو مدرسه که می ری این تفاوت متوجه می شی که بعضی مادرها چقدر جوان هستن 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

باورت میشه بهشون گفتم برا دخالت کردن توبین برا کمک کردن نیستین،گفتن شما خودتون پولدارید ادای فقیرارو ...

خوب وقتی اینجوری کردن بگو برا جی حرف مفت میزنین وقتی دوزار کمک نمیکنین

حالا استارتر من کاری به خانواده ات ندارم و منم سفت و سخت جلوی همه ایستادم و بعد ۷ سال از عروسی بچه آ ...

اینم درسته ولی مادر با حوصله سن وسال نداره خیلیا سنی ندارن حوصله بچه ندارن

40 سالمه 4 ساله ازدواج کردم 2 سالم هست رفتم سر خونه زندگیمبله تک عروسم والا منم دوست دارم بچه دار بش ...

خوب کردی و الانم خوب میکنی ک به شرایطت نگاه میکنی

آدمایی که درباره ازدواج و بچه دار شدن سخت گیرن و شرایط براشون مهمه بسیار آدمای عمیق و باشعور و بادرکی هستن و کاش همه اینطور باشن.حالا توهم اطرافیانت مث من پدرتو دراوردن؟خانواده شوهرت چی؟

میگم همه دکترا و دعانویسارم رفتم افاقه نکرد ک نکرد😂😂😂

متاسفانه از الان خودتو اماده کن احتمالش هس دست به دست هم میدن که دخترمون که بچه دار نمیشه برا پسرتون زن بگیرین بچه بیاره بابد کفشای آهنی بپوشی ... عجب ادمای بی منطق و .... هستنا