2777
2789
عنوان

بیاید حرف بزنیم موضوع آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 54 پست
استرس دارم برای کنکور تازه شروع کردم نمیدونم میارم پرستاری ازاد یانه

ببین به حرف هیچ کس گوش نده فقط به ذهن و دل خودت رجوع کن و مطمئن باش تلاش کنی نتیجه میگیریم امید داشته باش تو میتونی❤️

امضامو بخون بیاازم خرید کن از لحاظ روحی خیلی خوشحال میشم😁🤣

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم گرفته..دبیرستانم به بدترین شکل ممکن گذشت.با تحقیر معلما.با خودم گفتم دانشگاه یه جوری درس میخونم که کسی جرعت نکنه تحقیرم کنه.الان ترم اولم و وضعیتم افتضاحههه🥲🥲🥲نمیدونم چرا بیشتر عمرم بازنده بودم:)))

چرا وقتی میگن حرف بزن حرفم نمیاد

اما در حالت عادی دوست دارم هی صحبت کنم 😂😂

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
حالم از آدمای دورم بهم میخوره.همه گوه خور و روانی و دخالت گر.بخصو ص خانواده شوهرم .چجوری میشه نجات پ ...

منم ازاین مدل ادمادورم خیلی دارم ازشون دورشدم رفت وامدباهاشون خیلی خیلی زیادکم کردم الانم ارامش دارم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....