2777
2789
عنوان

بیاید حرف بزنیم موضوع آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 54 پست

از بعضی آدمای دوروبرم بدم میاد دوستشون دارمااا ولی بعضی وقتا یه کارایی میکنن که حتی از خودم بدم میاد بابت دوست داشتنشون

آدمای دورویی که هر طرف بچرخند مثل آفتابپرست رنگ عوض میکنن

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

دلم گرفته..دبیرستانم به بدترین شکل ممکن گذشت.با تحقیر معلما.با خودم گفتم دانشگاه یه جوری درس میخونم ...

عزیز دلم فقط اینو بدون این مردم همیشه در حال قضاوت هستن و تا وقتی با کفش تو راه نرن نمیتونن نظر بدن 

خودت ناراحت نکن حواست به خودت باشه چون تو خیلی مهمی

اگرم برای کسی نباشی برای خودت باش❤️

بدون خدا داره نگات میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از بعضی آدمای دوروبرم بدم میاد دوستشون دارمااا ولی بعضی وقتا یه کارایی میکنن که حتی از خودم بدم میاد ...

آدما همینن هروز پوست میندازن و رنگ عوض میکنن چاره ای نیست سخت نگیر به خودت

دوست داشتم شوهرم اولویتش من باشم ن داداشاش .دوست داشتم واسه خوشحالیم وقت بذاره براش مهم باشه صبح تا ...

باهاش حرف بزن بهش بگو بعضی موقع ها با حرف زدن بعضی چیزا درست میشه 

باهاش حرف بزن بهش بگو بعضی موقع ها با حرف زدن بعضی چیزا درست میشه

ن متاسفانه 

البته خیلی بهتر شده 

از یجایی به بعد آدم خسته میشه میگم ازدواج کردم همسرم پشتم باشه 

چقد مث یه معلم ادم بگه اینکار خوب اینکار بد 

انگار خودش یه لوح سفید و درکی از متاهلی نمیدونست باید یادش داد  

ن متاسفانه البته خیلی بهتر شده از یجایی به بعد آدم خسته میشه میگم ازدواج کردم همسرم پشتم باشه چقد مث ...

عزیزم برات دعا میکنم این چیزی که رفته تو مخت و اذیتت میکنه درست بشه نگران نباش ❤️

بریدم کم آوردم ازدست مادرشوهر حسود شوهر معتاد و بدذات و دمدمی مزاج از غربت و تنهایی از کتک خوردن حتی ...

الههیی عزیز دلم میدونه شرایط سختی داری 

فقط اینو بدون خدا داره میبینه خودش بلاخره یه دری 

برات باز میکنه ایشالا خدا یارت باشه ❤️