2777
2789
عنوان

کات باسکوت بدون سین بلاک

50 بازدید | 7 پست

بچها من با بایکی بودم که ۶بار رف برگشت اما تمام کاتایه ما بالاک بود ینی ۴تاپیام میدادم رومخش میرفتم عصبی بود کنترل نداش جواب میداد مثلا میگف دیگ پیام نده سابقه نداش بلاک نکنه این سری ک برگشت من از سردی هاش خسته شدم ی حرفی زدم ک خیلی ب شخصیتش برخورد برعکس قبلا ن بلاک کرد ن چیزی گف ازاون ردز چتو دوطرفه پاک کرد

و من هرچقد ک فحش میدم بدبیراه میگم ن سین میکنه ن بلاک من کاری ندارم بهش اما برام سواله ادمی بااون شخصیت عصبی الان چجوری کتترل میکنه خودشو دارم روانی میشم حلضربودم بیاد بلاک کنه فش بده سکوت برام جدیده سابقه نداشته دست خودمم نیس هی فش میدم من ی سرسوزن بدی نکردم بهش اما این نابودم میکنه هربار این سکوت ینی چییییییییییییی تورخدا بگین باید چیکاکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه فحش نده بی تفاوت باش تا خودش برگرده

حالم داره بد مبشه بخدا همه سرزنش میکنن چسبیدی ولی من فقط وابسته بودم تاحالا این جوری هیچ وقت نکرده مثلا کات میکردیم رک راس بلاک یا میگف این سری داره نابودم میکنه بااینکه مقصر خودش بود اگ حرفی زدم ک برخورد بهش 

حالم داره بد مبشه بخدا همه سرزنش میکنن چسبیدی ولی من فقط وابسته بودم تاحالا این جوری هیچ وقت نکرده م ...

تو فعلا کاری نکن پیام نده میدونم سخته وابسته بودی دوستش داشتی یکم فاصله بگیر ازش تا اون با خودش کنار بیاد اونوقت اگه ببینه تونیستی تازه یادش میفته فقط فاصله بگیر و فحشم دیگه نده کلا نمیگم برو فقط یکم سرد بشو سرد رفتار کن تا بفهمه ناراحتی