eliijoonam مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 13833 عنوان همکار زنگ زد شماره یکیو میخواست اقا بود 61 بازدید | 3 پست منم خواب بودم بلند شدم ترسیدم خواب زده شدم یعنی زنگ پشت زنگ .میگه خواب بودی میگم اره یه مقدار خسته بودم خوابیدم.لامصب کارت واجب نبود فردا میتونستی تو اداره بگیری یا دیدی یکی دوبار جواب ندادی چرا مدام زنگ میزنی .الان تو بدترین حالت ممکنه هستم😐😐 امروز | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliijoonam مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 13833 شما فک کن شوهرم فرستادم بیرون تا خرید کنه و باشگاه منم استراحت حالا یه نفر هی زنگ بزنه حالا گوشی بزارم سایلنت حالا شوهرم نگران میشه زنگ میزنه مدیر ساختمون😐😐😐
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22384 چقد بی شعور یه بار جواب نداد قطع کن دیگه حداقل اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
eliijoonam مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 13833 چقد بی شعور یه بار جواب نداد قطع کن دیگه حداقل یعنی میگفتم کیه انقدر زنگ میزنه ول کن نیس شعور ندارن تو مثلا نمیتونستی تا فردا صبر کنی 😐😐شماره طرف بگیری