بخاطر سن یا فشار خانه پدر یا حرف مردم یا.....ب ادمی کمتر از حد خودشون قانع شن و بقولی روی خودشون اتیکیت تخفیف بزنن فقط بزااینک بگن یگی هم مارو گردن گرف
بعد چن سال دچار سرخوردگی حیف میل شدن وروزمرگی امونشونو میره چون میرن میبینن توش هیچی نبود و حرف مردم انقدر مهم نبود ک ب این دچار شن
آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
اونایی ک فک میکنی درب وداغدنن رو اجازه نده بیان حتی خونه .چون خونه حرمت داره و هرکس سمت چیزای خوب دس ...
من اجازه نمیدم کسی خونه بیاد یعنی اون سنتیا میان خونه. معمولا سعی میکنم بیرون ببینمشون. چی بگم والا. به نظر من بعضی وقتا ازدواج نکردن بهتر از یه ازدواج غلطه.مجردی یه درده ازدواج بد هزارتا درد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همشم به خاطر حرف مردم نیست طرف خودش دوست داره ازدواج کنه بچه دار باشه سروسامان بگیره وقتی سنش بالا رفته و خاستگار مناسب نیست تا کی بشینه منتظر اینکه آیا خاستگار مناسب میاد
تو یکم زیادی شکم ات سیره خوش بهت گذشته جای اونا نیستی داری تحقیرشون میکنی
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
دمپایی بکار باشه بهتر از اینه آدم حرف دهنشو نفهمه یه چی بپرونه اونه حرفای عقل نداشته اش نباشه چرندیات اینستا و توییتر
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍