بخاطر سن یا فشار خانه پدر یا حرف مردم یا.....ب ادمی کمتر از حد خودشون قانع شن و بقولی روی خودشون اتیکیت تخفیف بزنن فقط بزااینک بگن یگی هم مارو گردن گرف
بعد چن سال دچار سرخوردگی حیف میل شدن وروزمرگی امونشونو میره چون میرن میبینن توش هیچی نبود و حرف مردم انقدر مهم نبود ک ب این دچار شن
آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
با حرفات موافقم ولی تو اصلا نمیدونی اونا چی میکشن که اینایی رو که تو گفتی رو ترجیح میدن خیلیا رو دیدم که خونه ی پدری براشون جهنم بوده ولی بازم شوهر عوضی رو ترجیح دادن
فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤