2777
2789
عنوان

مهریه نمیخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 148 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم هیچکسی این شرایط رو قبول نمیکنه

چرا.. حق های طبیعی یه انسانه. یعنی قبول نمیکنه خانوادش بی احترامی نکنن به زنش؟ قبول نمیکنه همونطور که زنش موقع امضا عقد عاقل و بالغ شناخته شده برای فسخ این قرارداد هم عاقل وبالغ شناخته بشه؟

دیگه نه دخترها زیر بار ازدواج میرن نه پسرها فقط ترس و بی اعتمادی بیشتر رواج پیدا کرده با این جوی که ...

دقیقاااا

الان پدر من میگه ۱۴ تا همتصویب نشه دیگه سکه مهرت نمیکنم.چون وضع قوانین این مملکت مشخص میست

چرا.. حق های طبیعی یه انسانه. یعنی قبول نمیکنه خانوادش بی احترامی نکنن به زنش؟ قبول نمیکنه همونطور ک ...

حق طبیعی که هست ولی اینم تعهدی میده که به خانواده ی طرف مقابل کوچکترین بی احترامی نکنه؟

شما حق طلاق میخای در عوض با اینکه قانون اجازه میده شوهرت صیغه بکنه هم مشکلی نداره بلاخره اونم حق طبیعی هست

این خودخواهی و درماندگیه نه حق های طبیعی یه انسان

امثال این تفکرها ری دن به بنیان خانواده و فرهنگ ایرانی

لطفا در ریپلی کردن ادب را رعایت کنید

ن من ک مهریع برام واجبه مهریع اونم بالا حقا هم فقط حق طلاق لازمع برامبقیش دیگ عهد بوق نی ک نذارن

گلم ازاین فکرانکن مهریه بالا دیگه نمیتونی داشته بهشی دیگه فقط چهارده تا تعلق میگیره

مهریه سقفش شده ۱۴

نه اشتباه نکنید . از اونروز همه به اشتباه دارن میگن اینو. شما هرچقد بخوای میتونی مهرکنی و اجرا هم میتونی بزاری و اعسارم بزنه باید قسطی بده. فقط زندان و پابند الکترونیکیش برای تا 14 تاش شده..

خواهرم وقتی زندگی براین باور های منفی شکل گرفت وشرط وشروط گذاشته شد و... یک بی احترامی از طرف خانواده به نظر شما این قابل اجراست؟ به فرض یه بی احترامی ازطرف خانواده شد شوهر گناهش چیه بره با خانواده دعوا والا شما دیگه ادامه نمی دهید پس صبر وحوصله درمقابل مشکلات چی میشه؟ بیاییم واقعیت گرا باشیم.