2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 96 پست
درک؟؟ببین از صبح تا شب سرکار،الان یک هفته ست تا بیدار میشه غرمیزنه ،میره سرکار چندبار رنگ میزنه میاد ...

چقدر بی انصافه 

الهی بمیرم برات منم سر بچه ی اولم انقدر هوس غذاهای مامانمو میکردم😭😭 شوهر من نمیذاره به  هیچ عنوان تنها برم خونه مامانم یعنی همیشه باید با خودش برم اونم سالی یک یا دوبار ۴,۵ روزه هم برمیگردیم انقدر نو بارداری دلم میخواست برم وقت بمونم مامانم بهم برسه😢 شوهر شما می‌ذاره تنها بری اونجا بمونی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ساله دقیقا الان ۱۷ هفته ام

پس تو ماه۵ هستی مبارک

چن سالته

چون خودم ا۹ سالگی حامله شدم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

پس تو ماه۵ هستی مبارکچن سالتهچون خودم ا۹ سالگی حامله شدم

وا نوزده ساله😁😁😅🤣🤣🤣🤣

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

دقیقا،منم دوتا بچه دارم ،شوهرم دوست داشت الان گردن نمیگیره،برم بیرون حالم بهترمیشه ،غذا درست کردن از ...

عزیزم بهتر میشی چند وقت دیگه منم اوایل خیلی حالم بد بود جوری که صبا  پا میشدم دخترام بفرستم مدزسه اینقده عوق میزدم میوفتادم یه گوشه الان دیگه بهترم چند روز پیش هم با کمک شوهر خونه رو تمیز کردیم 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر بی انصافه الهی بمیرم برات منم سر بچه ی اولم انقدر هوس غذاهای مامانمو میکردم😭😭 شوهر من نمیذاره ...

اوایل میذاشت الان ۲ساله نمیزاره،

من راهم دوره زیاد میمونم ،۱۴ساله غریبم،هنوز عادت نکردم،

قربونت برم تنشون سالم باشه بزار ما یک سال ببینیمشون،

اونام میان؟

عزیزم بهتر میشی چند وقت دیگه منم اوایل خیلی حالم بد بود جوری که صبا پا میشدم دخترام بفرستم مدزسه ای ...

وای این حالت تهوع خیلی بده 

من نه چیزی می پختم نه چیزی می خوردم

عزیزم بهتر میشی چند وقت دیگه منم اوایل خیلی حالم بد بود جوری که صبا پا میشدم دخترام بفرستم مدزسه ای ...

باریکلا به شوهر،ممنون گلم خداکنه،من دخترمو میبرم بعد میام پسرم میبرم پیاده ها،نردیکه ولی تا اونجا ارز وحشتناک ،یعنی با جون آخر میرم،هرچی میگم ماشینو بده یا خودت ببر به بار،اصلا انگار واسه من یزید شده،

باریکلا به شوهر،ممنون گلم خداکنه،من دخترمو میبرم بعد میام پسرم میبرم پیاده ها،نردیکه ولی تا اونجا ار ...

درد شوهرت چیه چرا این کارها رو میکنه شاید از بارداریت ناراحته 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوایل میذاشت الان ۲ساله نمیزاره،من راهم دوره زیاد میمونم ،۱۴ساله غریبم،هنوز عادت نکردم،قربونت برم تن ...

چقدر شبیه هم هستیم!! منم ۱۴ ساله ازدواج کردم و تنهام البته خانواده شوهرم هستن ولی خودم اینجا کسی رو ندارم، ۳ تا یچه دارم و تو همه ی بارداری هام حسرت دخترایی رو خوردم که مادرشون براشون ویارونه میپزه😢 اونا نهایتا سالی یک بار میان ۲,۳ روز هم بیشتر نمیمونن چون شوهرم خیلی بدرفتاری و بی محلی میکنه زود میرن 😢

عزیزم بچه چندمته من ۲۵هفتم دوتا دختر دارم دختر دومی کلاس دومه دیوونه شدم با درساش

خداحفظشون کنه،منم دوتا دارم،دخترم ۱۱سالشه،پسرم ده سال

پس من انگار کلاس اوله،هنوز واسه نوشتن بهونه میاره،کنده،،با وجود اینهمه مشکل توی زندگیم ولی بزگترین دغدغه ی زندگیم اینه که پسرم بتونه خودش تکالیفشو انجام بده و اذیتم نکنه،

اوایل میذاشت الان ۲ساله نمیزاره،من راهم دوره زیاد میمونم ،۱۴ساله غریبم،هنوز عادت نکردم،قربونت برم تن ...

ماهم ۱۲ ساعت باهم فاصله داریم ولی خوب شوهر بی انصافم فقط به فکر خودش و خانوادشه