2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 96 پست
بسلامتی عزیزم انشالله بسلامتی دنیا بیاد بچت چی بگم خواهر معلمشون خیلی مشق میگه فقط به کتاب اکتفا نمی ...

ممنونم همچنین برای شما..ولی خیلی غصه میخورم ..همش نگرانی وخیلی چیزای دیگه پس معلمشون زیادمیگهه گناه دارن 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خیلی زیاد ازت ممنونم انقد قشنگ حرف زدی اشک تو چشام جمع شدممنونم از راهنمایی هات خیلی ممنونم ازت خدا ...

عزیزدلم فدات شم خیلی خوشحالم که انرژی مثبت گرفتی از حرفام

ان شالله این مسیر با بهترین خاطرات و کمترین چالشا پیش روت قراربگیره

چون قراره کلی حس ناب تجربه کنی٬ حسی که هیچوقت هیچ کجا مشابهش رو تجربه نکردی و مانندی نداره

بابت لحظات قشنگی که درانتظارتن حسابی خوشحال وذوق زده باش و اصلا هیچی رو سخت نگیر

از مسیری که توش هستی لذت ببر که همینروزا ان شالله نی نی میاد تو دلت و دنیات زیر و رو میشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته ۲۵هستم از ماه دوم تا الان حالت تهوع ومعده درد شدید داشتم جوری ک یک هفته بستری شدم الان تهوع ...

ایشالا به سلامتی و دل خوش این دوران رو تموم می‌کنی 

برات دعا میکنم خیلی حالت بهتر بشه 

مبارکت باشه 

شماهم برای من دعا کن خدا به دونه نی نی به من بده 

دختر با پسر فرقی ندارن 

سالم و صالح باشه 

ایشالا به سلامتی و دل خوش این دوران رو تموم می‌کنی برات دعا میکنم خیلی حالت بهتر بشه مبارکت باشه شما ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش چون تو قرص ضد بارداری خوردی ممکنه یکم با تاخیر باردار بشی ولی کلا اگه تا یکسال بدون هیچ جلوگیری اقدام کنی وبچه دار نشدی اون موقع باید بگی من نازا هستم یا مشکل داری فعلا زوده استرس اصلا نداشته باش سونو بده از لحاظ کیست واینجور چیزها برسی بشی ایشالا که زود باردار میشی 

عزیزم اصلا ناراحت نباش چون تو قرص ضد بارداری خوردی ممکنه یکم با تاخیر باردار بشی ولی کلا اگه تا یکسا ...

ممنونم از راهنمایی ت ایشالا

آخه میگن قرص ضد بارداری فقط تو همون ماهی ک میخوری تاثیر داره