2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 96 پست
میگم چ جوری تصمیم میشه گرفت ک از اول ازدواج اقدام کنی؟یعنی قبلا باهم زندگی کرده بودید ؟آخه از همون ا ...

خودم طب سنتی بلد بودم غذاهای باخواص گرم ومصلحه خوردم تا ازدواج کردم حامله بشم 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

چند هفته ای؟؟صبر داشته باش بهتر میشی❤️

۹هفته،

صبحا حالت تهوع ندارم ولی معدم خالیه حالم بدمیشه انگار معدم منقبض میشه،کمردرد دارم،

همه چی به کنار،کارای خونه خیلی سخته،همش موندن،

خدا خودش کمکم کنه،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹هفته،صبحا حالت تهوع ندارم ولی معدم خالیه حالم بدمیشه انگار معدم منقبض میشه،کمردرد دارم،همه چی به کن ...

چن هفته دیگه بهتر میشی،منم تا ۱۳ هفته حالم بد بود،با دو تا بچه خونه شده بود آشغال دونی،شوهرمم غر میزد،اصلا درک ندارن پرروها،الانم همیشه گشنمه ولی خب حالم بد نیست دیگه 

یکم صبر کنی بهتر میشی❤️

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببین ما ک هنوز بچه نداریم همه ش دعا میکنیم بچه دار بشیمواقعیت همه آدم ها تو هر موقعیتی هستن شکر اون ...

اتفاقا واسه باردارهاهم همین امید بهشون میده که به دنیا بیاد تموم میشه

البته عزیزم همه مثل من نیستن،من سرپسرم خیلی خوب بودم به هیچ عنوان حالت تهوع و هیچ دردی نداشتم،خیلی فرز بودم،مامانم میگفت نگاه شکمت کردی اینجوری میدویی اینور و اونور،

عزیزم امیدوارم به زودی باردار بشی 

منم شاکرم ولی امروز با بدترین حالت از خواب بیدارشدم،

واقعا شوهرت درک نداره؟ وضعت رو نمیبینه؟ بگو الان وقت مهمون دعوت کردن نیست فعلا اونا باید مارو دعوت ک ...

درک؟؟ببین از صبح تا شب سرکار،الان یک هفته ست تا بیدار میشه غرمیزنه ،میره سرکار چندبار رنگ میزنه میاد غرمیزنه که فقط چرا خونه رو تمیز نمیکنی تا اونا بیان،میدونه من حساسم به خونه،میگه تمیزکنه توی عمل انجام شده میزارمش و مامانش و میاره

منم دوست دارم ولی حالم اصلا خوب نیس،

ممنون عزیزم،من الان ۷ماهه ندیدمشون خانوادمو،

دلم لک زرده واسه سر سفره کنار مامان بابام بشینم و صبحانه بخورم،اونقدر چیزاشون خوشمزست 

عزیزم بچه دومته کاش شوهرت درگت میکرد منم دیروز خیلی گریه کردم خسته شدم الان چند هفته ای

ممنون ،۹هفته،واقعا سخته

من صبح از درد نفسم می‌گرفت ،ان شاالله به سلامتی بگذرونیم،

واسم دعا کن قشنگم 

حالا منم از روز اول به شوهرم گفتم من تا ۶ و ۷ سال بچه نمیارم

عقل  داشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون ،۹هفته،واقعا سختهمن صبح از درد نفسم می‌گرفت ،ان شاالله به سلامتی بگذرونیم،واسم دعا کن قشنگم

انشالله عزیزم اگه بدونی من چه روزایی رو گذروندم تا الان باز شما خودت بچه خواستی منی که بارداری ناخواسته بودع داغون شدم 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره مشکل اینکه خدا نخواست ناخواسته باردار شدم اول می خواستم سقط کنم ولی شوهرم نگذاشت

الان چن وقته ازدواج کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چن هفته دیگه بهتر میشی،منم تا ۱۳ هفته حالم بد بود،با دو تا بچه خونه شده بود آشغال دونی،شوهرمم غر میز ...

دقیقا،منم دوتا بچه دارم ،شوهرم دوست داشت الان گردن نمیگیره،برم بیرون حالم بهترمیشه ،غذا درست کردن از همه چی بدتره،