2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 96 پست
چی بگم والا،شوهر من اصلا خونه نمیاد که بخواد کاری کنه،همش بیرون سر کاره،حتی شبا هم تا دیروقت نمیاد ا ...

کم کم شروع کن 

ی سری کارهای ریز بده انجام بده

راه میوفته 

شوهر منم صفر بود تو کار

الان ی مهارتی پیدا کرده

عزیزم بچه چندمته من ۲۵هفتم دوتا دختر دارم دختر دومی کلاس دومه دیوونه شدم با درساش

چرا درسهاشون که راحته ..پسرمنم دوم هست ..والا انگارنه انگاردرس دارن ...تازه منم مثل شما باردارم ناخواسته....دوهفته دیگه به دنیا میاد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم شروع کن ی سری کارهای ریز بده انجام بدهراه میوفته شوهر منم صفر بود تو کارالان ی مهارتی پیدا کرد ...

خواهر خب نمیگه نمیکنم،میگه باشه ولی انجام نمیده،اینقدر میگه باشه و باشه که یا تایمم میگذره یا حوصلم سر می‌ره خودم انجام میدم

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کم کم شروع کن ی سری کارهای ریز بده انجام بدهراه میوفته شوهر منم صفر بود تو کارالان ی مهارتی پیدا کرد ...

ببین یه سری کارا رو انجام میده ها،مثلا شستن حیاط،یا حیاط خلوت رو بگم انجام میده،یا بگم آشپزخونه رو تی بکش،یه چیزایی مثل خیارشور و ترشی رو من اصلا دست نمیزنم خودش درست میکنه،اگرم درست نکنه من اصلا نمیرم دورشون،یا مثلا یه چی مثل کله پاچه یا کباب کردن رو صفر تا صد خودش انجام میده ولی عمرا کارایی مثل جارو کردن یا ظرف شستن رو انجام نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خواهر خب نمیگه نمیکنم،میگه باشه ولی انجام نمیده،اینقدر میگه باشه و باشه که یا تایمم میگذره یا حوصلم ...

عافرین همه مرد ها همینن فقط میگم باشه

حالا می انجام بدن خدا عالمه ما خانم ها حوصله مون نمبکشه

تو هم دست نزن 

بزار بدونه انجام بده 

[QUOTE=402824128]ببین یه سری کارا رو انجام میده ها،مثلا شستن حیاط،یا حیاط خلوت رو بگم انجام میده،یا بگم آشپزخونه رو ت ...[/QUOTE

اره دیگ مردا همینن حوصله کار ریز ندارن

منم ی سری تقسیم وظایف کردم کار سنگین حتما میدم انجام بده

دیک ریز کاری بخواد انجام بده هم خرابکاری می‌کنه

همینارو هم انجام میده عالیییییه باور کن 

ذهن مرداد خیلی کلی نگر هست

حالا دیدی بعضی مردا کارخونه زیاد میکنن اونا چون شخصیتشون اونجوری شکل گرفته بقیه وگرنه شبیه به هم هستن بیشر

من فکر کردم هیییچ کاری نمیکنه بازم خیلی کار می‌کنه

بیشتر وقتا کلا سر کاره،دیشب اومد شام خورد دوباره برگشت تا ساعت ۳ کار میکرد گفت ارزش نداره برگردم خونه همونجا خوابید 

اینا هم اصلا خونه نبودن،خونشون روستا بود گاو و بز و اینا داشتن،کشاورزی میکردن پسرا همش دور این کارا بودن،وقتیم اومدن شهر دور کارای بیرون از خونه بوده عادت ندارن کار خونه کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر وقتا کلا سر کاره،دیشب اومد شام خورد دوباره برگشت تا ساعت ۳ کار میکرد گفت ارزش نداره برگردم خون ...

اره دبگ همون کار بیرون عادت کرده

ولی خب بنب‌چی ارزش نداره

کار برای زندگی هست دیگ

۲۲ساعت هم کار‌کنی ۲ ساعت میشه اومد خونه 

با چند روز کار سنگین بالاخره چند ساعت هم‌استراحت‌نوخونه لازم

اره دبگ همون کار بیرون عادت کردهولی خب بنب‌چی ارزش ندارهکار برای زندگی هست دیگ۲۲ساعت هم کار‌کنی ۲ سا ...

بهشم میگم،یه نیم روز خونه باشه عین معتادا بدن درد میگیره،درآمدشم خوبه ها ولی باز هی کار میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا درسهاشون که راحته ..پسرمنم دوم هست ..والا انگارنه انگاردرس دارن ...تازه منم مثل شما باردارم ناخو ...

بسلامتی عزیزم انشالله بسلامتی دنیا بیاد بچت 

چی بگم خواهر معلمشون خیلی مشق میگه فقط به کتاب اکتفا نمیگنه هرروز کلی کاردستی هرروز ند تا گاربرگ دیگه خسته شدیم نه فقط من همه مادرا 

عزیزم بچه چندمی بارداری

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای منم دعا کنیدمن دوست دارم بچه هام پشت هم باشن ولی فعلا خدا بهم نداده ی دونه

انشاللع بسلامتی به همین زودیا جواب آزمایشت مثبت میشه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم هفته ۲۵هستم 

از ماه دوم تا الان حالت تهوع ومعده درد شدید داشتم جوری ک یک هفته بستری شدم الان تهوع کمتر شده کمر درد و تنگی نفس اضافه شده اصلا نمیدونم چیکارکنم نمیتونم از کمر درد بخوابم 

جالبه ک دومین حاملگیمه و حاملگی اولم به بارم بالا نیاوردم و کمر درد نداشتم انقد راحت بود ک نگو الان نمیدونم حاملگی دومم چرا انقد افتضاحه