2777
2789
عنوان

خیلی تب داره بچم چه خاکی بریزم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست

عزیزم شیاف بذار یا ایبوپروفن بده 

دختر منم جهار روزه درگیره 

پری روز سرم زدیم یکم سرپا شده رنگ روش باز شده 

ولی  دوساعت پیش دیدم تب داره باز ابوپروفن دادم خداروشکر پایین اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا دعوا برای چی

هر سری همین بچم مریض میشه میگع تو عمدا مریضش کردی تقصیر توعه الان دیگه در بدترین حالت ممکنیم از کارش بیکار شده من حتی پول اینکه دکترم ببرم بچمو ندارم نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم😭😭

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
اوصاع همه همینه دوتا بچه هامو خودمو همسرم دو هفته‌ست درگیریم و این تب و بدن درد لعنتیش ول کن نیست کا ...

سرم چی میرنن؟

چمیدونم بابا بعدازظهری خو دکتر بودم کلی دارو داده چکنم دیگ ازونور دول دکتر ازونور پول دارو دیگه ک نمیتونم برم میزی سرخود بخرم

عزیزم ویروس جدیده 

اکثر بچه ها گرفتن 

بچه منم سه جهارشب تب داشت 

نگران نباش استامینوفن بده از اون طرف م شیاف دیفلوفناک ۵۰ بزار اگر رسید به ۳۸.۵درجه تب ش

و شربت انتی بیوتیک شم بده 

بچه من هنوز بعد دو هفته سرفه رو داره 

از شب تا صبح یکسره سرفه می‌کرد دل و رودت ش درد می‌کرد از سرفه 

دوتا بطری اموکسی کلاو ۴۵۷

چند سالشونه بچهاتون من بچم الان تب داره خیلی سریع هم ریه اش عفونت میکنه اموکسی کلاو دارم توی خونه از صب شروع کنم به دادنش0؟

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
هر سری همین بچم مریض میشه میگع تو عمدا مریضش کردی تقصیر توعه الان دیگه در بدترین حالت ممکنیم از کارش ...

ای بابا کمک نمیکنه بهت هیچی دعواتم میکنه؟این ک الان مریضی پره تو هوا هست تقصیر تو نیست

خواهر من ماهم ک خیر سرمون میره سرکار شکر 13بیشتر نمیدنش ولی هردفعه بچه هام مریضن من بدبخت حرص دکتر رفتنشونو میخورم ماه پیشم بچم داشت میسوخت اخرش نبردمش دکتر بعد یکهفته تبو سرفه بهتر شده بود ک باز مریض د الان خودم سه هفتس دارم میمیرم از لرزو سوزش گلو ثدامم در نمیاد اینقدر اذیتم حرف زدنی ولی پول دکتر نداریم

سرم چی میرنن؟چمیدونم بابا بعدازظهری خو دکتر بودم کلی دارو داده چکنم دیگ ازونور دول دکتر ازونور پول د ...

نمیدونم اسم سروم چی بود اما توش سه تا آمپول آنتی‌بیوتیک و حساسیت و درد ریخت خیلی به روند درمان کمک کرد مطمئنم اگه اونا نبودن اوضاع همه‌مون حاد میشد سرخود که نمیتونی بنظرم حتما ببر یه متخصص دیگه ویزیت کنه

زهد ریایی،جهل مقدس...
چند سالشونه بچهاتون من بچم الان تب داره خیلی سریع هم ریه اش عفونت میکنه اموکسی کلاو دارم توی خونه از ...

نه ببرش دکتر بچه رو 

اموکسی کلاو و باید تازه درست کنی ها 

بعد ده روز باید بندازی دور 

عزیزم ویروس جدیده اکثر بچه ها گرفتن بچه منم سه جهارشب تب داشت نگران نباش استامینوفن بده از اون طرف م ...

هان ک میرسه دارم میگم 3=میشه این تب اشغال

یعنی استامینوفن دادم پایین نیومد هنوزم ۴ساعت شنشده بود شیاف بزارم؟

شیاف اذیتم میکنه هی میگه چیه چرا میسوزه فلان اهههه

عزیزم ویروس جدیده اکثر بچه ها گرفتن بچه منم سه جهارشب تب داشت نگران نباش استامینوفن بده از اون طرف م ...

دقیییقاااا از سرفه دلو رودش درد میکنه هی میگه دارم میمیرم

تو سرفه چی دارو داده بود انتی بیوتیکش چی بود من ۶سالشه تو چند سالشه