2777
2789
عنوان

خیلی تب داره بچم چه خاکی بریزم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست
هان ک میرسه دارم میگم 3=میشه این تب اشغالیعنی استامینوفن دادم پایین نیومد هنوزم ۴ساعت شنشده بود شیاف ...

معلوم ک میسوره باید زبون بگیری بزاری براش 

بگی الان حل میشه 

الان درست میشه 

والا دکتر بچه من که اینجوری گفت 

تب خیلی بد و ضرر های زیادی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشونه بچهاتون من بچم الان تب داره خیلی سریع هم ریه اش عفونت میکنه اموکسی کلاو دارم توی خونه از ...

چند سالشه ن اجی باید ببر دکتر سرخود نده ما ک بریدم دکترو اینهمه دارو داده وضعمون اینه فایده نداره تو ک سرخود بدی اخرشم اینهمه بچه بخپره بی فایده 

چنده تبش 

انفولانزاس

ای بابا کمک نمیکنه بهت هیچی دعواتم میکنه؟این ک الان مریضی پره تو هوا هست تقصیر تو نیستخواهر من ماهم ...

بخدا میگم کاش خودم سرطان گرفته بودم بچم مریض شده بود از بس غر میزنه بچه منم لامصب خیلی زود ریه اش عفونت میکنه نمیدونم چکار کنم 

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
معلوم ک میسوره باید زبون بگیری بزاری براش بگی الان حل میشه الان درست میشه والا دکتر بچه من که اینجور ...

دفعه قبل بچم تب کرد تبخال زد😭😭

حالا چ گوریم بکنم هرکار میتونستم کردم 

چند سالشه ن اجی باید ببر دکتر سرخود نده ما ک بریدم دکترو اینهمه دارو داده وضعمون اینه فایده نداره تو ...

دوساله لعنت به این ویروس اگه ببینم بدتر شد ببرم بیمارستان چاره ای نیست 

بخدا میگم کاش خودم سرطان گرفته بودم بچم مریض شده بود از بس غر میزنه بچه منم لامصب خیلی زود ریه اش عف ...

ریه اش از کجا میدونی عقونت میمنه؟چیه علایمش؟

چند سالشه

اگ یکی داری دیگ نیلر بچه با این شوهر

دقیییقاااا از سرفه دلو رودش درد میکنه هی میگه دارم میمیرمتو سرفه چی دارو داده بود انتی بیوتیکش چی بو ...

عزیزم برا سرفش قرص سینگولار بهش بده اب رو اتیش

ریه اش از کجا میدونی عقونت میمنه؟چیه علایمش؟چند سالشهاگ یکی داری دیگ نیلر بچه با این شوهر

همین تب و سرفه هر سری کارم به عکس ریه می‌کشه دکترش دکتر فوق العادیه اما الان متاسفانه شرایط ندارم برم پیشش 

نه ببرش دکتر بچه رو اموکسی کلاو و باید تازه درست کنی ها بعد ده روز باید بندازی دور

میدونم عزیزم زیاد تا حالا استفاده کردم ولی باید ببرم دکترای بیمارستان اونجام زیاد خوب نیست😢

سلام عزیزم دوتاپسرای منم 5و8ساله و همسرم ودخترم چندروز درگیر همین ویروس بودن تازه بهترشدن 

این مطالب رو کسی تایپ میکنه که مدام بچه ها ناخواسته روی صورتش سرفه میکردن وکلا بین جمع بیماران بودم خداروشکر مریض نشدم 

(اینبار تب بچه ها اصلا پایین نمیومد 

ولی برای اولین بار دکترهم نبردم چندتا کار میگم انجام بده سریع خوب میشه 

اول اینکه دستمال نمدار بزار روپیشونیش.. بعد اگه تبش پایین نمیاد دوز مصرف استامینوفنش رو خودت یه کوچولو بیشترش کن 

برای سرفه اش شیر رو گرم کن داخلش زردچوبه بریز عاااالیه پسرمو نجات داد واقعا

هرچه قدر عرق کنه زودتر مریضی از بدنش بیرون میره 

قسمت سینه وگلوش وپشت وکتفش رو اگه روغن سیاده دونه داری روغن مالی کن به هیچ عنوان تازمانیکه خودش گرمش نشده لباسش رو کم نکن چون گاهی اوقات تب همراهه لرزه وبدن سردشه

وقتی عرق کرد سریع لباس وبالش رو تعویض کن 

خیلی خیلی زودجواب میده.. سوره حمد ودعای نور رو هم حتما بخون وبهش فوت کن.. 

یه نکته مهم برای عموم 

تواین روزها سعی کنید حتما همیشه شب ها شیرگرم  وسیب ناشتا بخورید تا تموم سموم از بدن خارج بشن 

عسل وسیاه دونه یا عسل وزنجبیل.. ناشتا پودر روتارین ودمنوش به ودارچین هم عالیه ان..میتونی هرکدوم رو در منزل داری استفاده کنی 

سلام عزیزم دوتاپسرای منم 5و8ساله و همسرم ودخترم چندروز درگیر همین ویروس بودن تازه بهترشدن این مطالب ...

روغن سیاه دانه چرب کنم تب داره ک گرمش میشه تبش نمیره بالا؟

شیر بخوره الان همش دلدرده مریضی گوارشی نمیگیره‍

روغن سیاه دانه چرب کنم تب داره ک گرمش میشه تبش نمیره بالا؟شیر بخوره الان همش دلدرده مریضی گوارشی نمی ...

شیر گرم و زرد چوبه برای سرفه اش گفتم 

اگه دل درد داره ممکنه به خاطر عوارض داروهاش باشه 

دردش بهتر شد شیرو زرد چوبه در حد چند قاشق هم کفایت میکنه 

روزی تا دوسه بار میتونی بهش بدی خیلی سریع سرفه رو تسکین میده