2777
2789

اخ گ بعدازظهری بردمش دکتر با کوه عالم دارو کردم تو حلق طفل معصومم باز داره خفه میشه از سرفه طفل معصوم ۵سالم میگه دارم مییرم 😭😭😭😭😭😭😭😭منم دارم دق میکنم حالا میبینم یکساعت پیش کوچولو یکسالمم نب داره خستمممم شکرت الحمدالله سه روزه تب داره میشه دعاش کنینو یدونه حمد بخونین واسش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم پراقبش باش خوب پاشویش کن. کن اگه این مدله که مدام تب شدید دارن بزور پایین میاد. دخترمم پارسال گرفت دقیقا بعد ۵روز خوب شد فقط مراقب باش تشنج نکنن دما رو هر جور شده پایین بیار...

ولمون کن 

کجایین تهرانین؟

پاشو الان اگه داری شیاف بذار یا پاشویه کن با آب نمک ان‌شاءالله چیزی نیست

این آنفولانزای لامصبه

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

عفونت داره جاییش ،اگه شوهرت خونس همین الان ببرید درمونگاه خیالت راحت شه ،باید آنت بیوتیک بخوره دخترم کوچیک بود تاتب میکرد شب شوهرمو بیدارمیکردم میبردیم چون میدونستم فردا سرکارباید بره نمیتونه همراهم بیاد ،حمد میخونم مسکن یا شیاف بذار