2777
2789
عنوان

80 گرم طلا قرض دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 99 پست
این مورد رو ما تو فامیل داشتیم خیلی بین بچه ها فرق گزاشتن برای خریدن جهاز و گرفتن مراسم آره معلوم نی ...

من ناراحت نمیشم هر جور خواستن بخرن برای منم الان خوب خریدن 

ولی حداقل پول خودمو بدن دیگه همه چیو قاطی پاتی نکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بیست سالته از کجا طلا آوردی آخه

عزیزم یه بار طلاق گرفتم اینا مال اونموقع هست 

تازه همون زمان خانوادم اندازه گرم حلقه و سکه و پولایی که خرج کردن از گرم طلام برداشتن ولی دیگه واقعا این مال منخ

پدرم میخواد یه سالن ۲۰۰ متری اظافه کنه برای عقد و تولد و...مامانم گفت من طلاهامو نمیدم الانم کلی دعو ...

خخخخ عزیزم فاتحه طلاهاتو بخون برگشتی در کار نیست مطمئن باش اگه پس دادن تو کار بود مامانت صد در صد طلا هاشو میداد 

خخخخ عزیزم فاتحه طلاهاتو بخون برگشتی در کار نیست مطمئن باش اگه پس دادن تو کار بود مامانت صد در صد طل ...

کل اون تالار و رستوران اون مکان بزرگ‌به نام‌مادرمه 

من گفتم دارم دو سوم پول ساخت اون سالن رو میدم خب یه درصدی از اون قسمت سالن به نامم بزنید سود بهم‌بدین اول گفتن باشه بعدا زیر بار نرفتن🤦‍♀️🤦‍♀️

بنظرت پیامش بدم بگم تا ماه دیگه بخره برام نیم سکه رو، اخه بدبختی خجالت میکشم

نه خجالت نکش 

من بابامه که روم نمیشه چیزی بگم‌ولی تو خواهرته بهش بگو 

من خوتهرم میگفت چرا قراره با تو ماهانه سود بدن میگفتم خب طلا دادم بهشون گفت خب بدی چیه مگه که دیگه بابا و مامانم گفتن سودی نمیدیم