2777
2789
عنوان

80 گرم طلا قرض دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 99 پست
من اگه به جای شما بودم با پدرم صحبت میکردم یا خورد خورد طلا بخره بهم برگردونه یا تو سود شریک شم یا ح ...

فعلا مامانم رفته یه سرویس سنگین بخره خواهرم دندوناش رو لمینت کنه بعید میدونم من‌حالا حالا به طلام برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بندو اب دادی نادیده بگیر خواهرتم گوه خورده تونستی حتما سهم جدا بردار وگرنه دور از جون ارث بشه م ...

اره دقیقا مساوی میشه ما هم سه تاییم دیگه کسی نمیگه تو پولی داری 

خداکنه زودتر بهم بدنش اصلا من میخوام به عنوان طلای زینتی ازش استفاده کنم 

اره مجردم ولی در شرف ازدواج

مگه طلاهاتو پدرت نخریده؟

من موقع ازدواج چند تیمه طلا داشتم بر نداشتم 

ولی سرعقد یک تیکه برادر مجردم داد بهم

چند وقت بعد مامان خدابیامرزم  یک تیکه داد

یک تبکه اش هم موند

مگه طلاهاتو پدرت نخریده؟من موقع ازدواج چند تیمه طلا داشتم بر نداشتم ولی سرعقد یک تیکه برادر مجردم دا ...

نه همه مال خودمه 

طلاهایی که پدرم برام خریده جدا گذاشتم برای سر عقدم و ...

البته من دوست واشتم یکی از سرویس طلاهای خودمو سر عقد بهم‌بون گه دیگه همه فروخته شد

اره دقیقا مساوی میشه ما هم سه تاییم دیگه کسی نمیگه تو پولی داری خداکنه زودتر بهم بدنش اصلا من میخوام ...

بنظرم خریت کردی البته ببخشیدا 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

فعلا مامانم رفته یه سرویس سنگین بخره خواهرم دندوناش رو لمینت کنه بعید میدونم من‌حالا حالا به طلام بر ...

حتما با پدرت صحبت کن من و خواهرام اگر یه موقع بهم پول  بدیم حتما می‌پرسیم که برگردونیم یا نه الان شرایط طوری شده آدم از چند سال دیگه که هیچ از سال دیگه خودش خبر نداره چی میخواد بشه

حتما با پدرت صحبت کن من و خواهرام اگر یه موقع بهم پول بدیم حتما می‌پرسیم که برگردونیم یا نه الان شر ...

واقعا هموهمبنه ادم خبر نداره از چند سال دیگه خودش

بابام برام‌جهاز کامل خریدا ماشین خریده ولی همون زمان که خریدن گفتن شاید موقع خواهرات چیزای بهتری مد شه و بیشتر بخریم حق اعتراض نداری 

خب پس نباید به خاطر جهاز و خرجم طلامو ندن

واقعا هموهمبنه ادم خبر نداره از چند سال دیگه خودشبابام برام‌جهاز کامل خریدا ماشین خریده ولی همون زما ...

این مورد رو ما تو فامیل داشتیم خیلی بین بچه ها فرق گزاشتن برای خریدن جهاز و گرفتن مراسم آره معلوم نیست برای خواهرت بعدا چه قدر بخوان هزینه کنن

بخدا یه کاری میکنن ادم از قرض دادنش پشیمون بشه، من یه نیم سکه برج3قرض دادم خواهرم اصلااااااااا به روی خودش نمیاره، اونموقع 33تومن بود الان 60تومنه میترسم بعدم بگه همون 33تومنو فقط میدم

تو چرا طلاهاتو دادی از اول؟

پدرم میخواد یه سالن ۲۰۰ متری اظافه کنه برای عقد و تولد و...

مامانم گفت من طلاهامو نمیدم الانم کلی دعوا گرفت که داری میسازی دست مارو گذاشتی خالی و...

بابام گفت نمیخواد تو بدی از دخترم قرض میگیرم این که استفاده هم نمیکنه منم روم نشد دادم 

من گفتم خب دارم بیشتر پول ساخت اونو میدم شریک شم ماهانه یه سودی بهم بدین گفتن باشه ولی بعدا گفتن نه قرضیه الانم که هیچی رو هواس