2777
2789
عنوان

80 گرم طلا قرض دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 99 پست
نه اونا برام نخریدن من ۲ سال پیش طلاق گرفتم از اونه و مال منه واقعا من کلی اسیب دیدم و جدا شدم خدایی ...

اهااااا پس کاملااا حق داری .بگو پشتوانم هستن .فک نکنن ازدواج میکنی دیگ پول مالیده رفته .برا منم پول مهریم بود تا تونستن تیغیدن ازم .حتی الان ک متاهلم فک میکنن باید هر موقع میخوان سو استفاده کنن .چون از اول ساکت موندم.حواست باشه همسرتو قاطی این مسائل نکنن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اهااااا پس کاملااا حق داری .بگو پشتوانم هستن .فک نکنن ازدواج میکنی دیگ پول مالیده رفته .برا منم پول ...

اره خانواده منم پول حلقه و خرجاشون رو از طلا برداشتن بقیشو دادن بهم 

و من مهریه نگرفتم این کادو های سر عقد خانواده نامزد سابقمو فامیلا هر دو طرف بود

واقعا مهریه و طلا مال خود دختره خدایی 

نه بابا اون اصلا خبر نداره از این طلاها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شاغل نیستم دانشجوام یه درامد خیلی کمی دارم خرج خودم میکنم ولی خرج خواهرمو خودشون میدن😐😂😂😂خرج ...

میفهمم دقیقا اره 

منم کلا ۱۴ تومن میگیرم

من خودم احمق بودم اون اوایل که دانشجو بودم و خواهرم بچه مدرسه ای نذاشتم مامانم بهم پول بده گفتم من بزرگ شدم نمیخوام 

فک نمیکردم منو ول کنه ولی خواهرمو ساپورت کنه همچنان بعد از ۱۸ سالگیش

میفهممتمنم شاغلم پس انداز میکنممامانم میگه کم خرج کنه جهازتو خودت باید بخریولی خواهرم سرکار نمیرهمام ...

کلا این از نظر روانشناسی ثابت شده س بچه ای که کار نمیکنه و ضعیف تره برای پدر و مادرش عزیزتره دوست دارن به اون رسیدگی کنن

من شاغل نیستم دانشجوام یه درامد خیلی کمی دارم خرج خودم میکنم ولی خرج خواهرمو خودشون میدن😐😂😂😂خرج ...

از من به تو دیگه طلاتو تو خواب ببینی 

تهشم کاری که برای خواهرت میکنن رو اگه تازه مثلشو برات بکنن و کمتر نکنن میزارن رو حساب طلاهات 

اکثر پدر مادرها اینطورن بچه ای که رو پای خودشه و دلسوزتر و مهربون تره و احترام‌ بیشتری بهشون میزاره رو ازش سوءاستفاده میکنن و میزنن تو سرش  و بچه ای که حرف گوش نکنه و هیچ کاری واسشون نمیکنه و احترامی هم نمیزاره رو میزارن رو سرشون 

اشتباه کردی طلارو دادی یه بهانه ای جور میکردی

میگفتی گذاشتم تو بانک باهاش وام‌ بگیرم

😐😂😂😂😂وایییپول قرض دادن به خانواده خیبی سخته بابام امروز میگفت مگه من بردمش کجا برای خودتونه🤦‍♀ ...

یه پیشنهاد،،بامادرت برو بازار و بعدبایه ترفندببرش طلافروشی یه مقدارطلابخر..هرچندوقت یه باراینکاروبکن تا۸۰گرم روبخری

میفهمم دقیقا اره منم کلا ۱۴ تومن میگیرممن خودم احمق بودم اون اوایل که دانشجو بودم و خواهرم بچه مدرسه ...

نه من هنوزم بهم پول تو جیبی میدن 

تازه الان نامزدم میده بابام میگه خرجش نکن بزار برای خونه خودت و بهم پول تو جیبی میده 

مشکل اینه من از اولم رعایتشونو کردم‌ خوتهرم همش خرج های انچنانی و... تازه نمیگن تو خوبی میگن هر کس یه جوره خب تو نخواستی این میخواد 

از حقوقم هم خرج یه سری کارامو میدم 

از من به تو دیگه طلاتو تو خواب ببینی تهشم کاری که برای خواهرت میکنن رو اگه تازه مثلشو برات بکنن و کم ...

دقیقاااااا 

من همیشه رعایت کردم احتران گذاشتم به خط قرمز های پدرم توی همه چی رعایتشونو کردم

الان نمیگن دستت درد نکنه میگن خب هرکس یه جوره توام میخووستی ازمون بخوای تا انجام بدبم😐😂😂خیلی زور داره واقعا 

کلا ادما اینطورین حالا چه پدرم و مادر چه پدر شوهر مادرشوهر

یه پیشنهاد،،بامادرت برو بازار و بعدبایه ترفندببرش طلافروشی یه مقدارطلابخر..هرچندوقت یه باراینکاروبکن ...

مامانم فعلا هوس کرده خودش دوتا سرویس داشته باشه 

یه سرویس ۴۰ گرمه داره رفته یکی دیگه خریده سنگین تر که بتونه تنوع بده😐😂😂😂😂😂هعییییی

اینا رو میبینم میترسم طلاهامو ندن

یک چیزی از پدرت میگرفتی سفته ایکارت اشتباه بود به نظرم الان هم چیزی نگو میگن منت میزاری سرمون

اره اشتباه بود چمیدونستم اخه قرار بود اون رسید فروش رو لهم بدن ولی اصلا نشونم هم ندادن بدش داشتن کلا 

دیگه بندو اب دادی نادیده بگیر خواهرتم گوه خورده تونستی حتما سهم جدا بردار وگرنه دور از جون ارث بشه مساوی تقسیم میشه یه میلیارد تو هم هوتوتو

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍