2777
2789
عنوان

بگین تصمیمم درسته یا نه؟

482 بازدید | 25 پست

سلام من یبار دیگه هم تاپیک گذاشتم واسه عروسیم که شوهرم خیلی اهل عروسی و این حرفا نیست خسیس نیست ولی از اینجور کارا خوشش نمیاد

حالا من تصمیم گرفتم که پول عروسی رو از خانوادهامون بگیریم و مهمونی کوچک خانوادگی بگیریم والبته ارایشگاه و لباس عروس و اتلیه هم داشته باشیم روز بعد مهمونی هم بریم کربلا 

بنظرتون خوبه؟پشیمون نمیشم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

وقتی آرایشگاه و آتلیه و لباس عروس داری چرا پشیمون بشی داری عروسی میگیری دیگه

فیلم هم بگیر

پشیمون نمیشی نگران نباش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ام خوبه، ولی سعی کنید مهمونی که میگیرید شکل عروسی باشه واقعاً، حالا با مهمون کمتر تا بعدا حسرت شو نخوری، شک نکن جز بهترین روز های زندگی ته

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 

لباس عروس وماشین عروس واتلیه باشه ،،،،مهمونی نبود نبود . فقط همیناس ک خاطرش میمونه . خیلی هم خوبه😊 . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

نه نمیشی چون مهمونی کوچیک رو داری میدی اتفاقا هر چی مهمون کمتر و صمیمی تر باشن بیشتر خوش میگذره لباس عروس و اتلیه هم که هست کربلا هم داری در کننارش میری خیلی هم بهتره

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بهترين كارو انجام ميدي،هم لباس عروس پوشيدي وعكس داري هم اينكه پولتون رو حروم نكرديد عروسي بگيريد بريزن وبپاشن آخرم ده تا حرف وحديث از توش دربيارن

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

منم ارایشگاه رفتم 

لباسو اتیلیه هم داشتم 

یه مهمونی گرفتم برا فامیلای خودم چون دوتا شهر جداییم و بعدم شام هم دادم و امدیم تهرانم یه جشنم برا اینوریا گرفتیم و بازم ارایشگاه و لباس و اتلیه رفتم و بعدش رفتیم دبی

خیلیییییی هم عالی بود همه جی 

خوبیش این بود که من به ارایشگاه نگفتم عروسم که قیمت الکی ازم پول بگیره 

رفتم کفتم یه ارایش ویژه و خاص میخوام قیمتو که پرسیدم و دیدم مناسبه نشستم زیر دستش و همون کار عروسو انجام داد. برام منم بعد خونه اجیم رفتم و اونجا لباس پوشیدم که نفهمه ارایشگره 

خلاصه هیشکی باور نمیکرد ارایش من اینقدر کم بوده باشه قیمتش 

شمام به نظرم نگو عروسی که الکی الکی پول ازت میگیرن

خدايا آن ده ,كه آن به