وای الان یکی تو ی تاپیکی ادرس ی داستان جن گذاشته بود منم خوندم وهی خودمو زدم ب اون راه ک نترسم و هی بسم ا... گفتم و خوندم.اون وقت تاحالا دارم تاپیک میخونم باخیال راحت .یهو ی صدا اومد اینجوری . چ چ چ چ چ.وای مث چی ترسیدم چشامو بستم و دستمو رسوندم ب کلید برق .ووی چکنم ؟؟
عه راست میگی ؟من از روزی ک ازدواج کردم شوهرم هی آسنات گفت.مونده رو زبونمون .ولی من تا حالا هزارتا اس ...
نه بازم بااینکه دوست وهمکاراخواهرموداداشم اونجارئیسه ولی قبول نکردن.میگن اسم نیست.صفته کلمست برای همین.درحالی که اسم همیسرحضرت یوسف به معنی دختریکتی پرست.من یکیوتوی باشگاه دیدم دخترشوآورده بودهی صداش میکردآسننات.تعجب کردم ازش پرسیدم چطوری گذاشتی من میخوام بذارم ثبت احوال قبول نمبکنه(دخترش۴سالشه)گفت ماهم انقدردردسرکشیدیم که نگو.بچم تا۸ماهگیش شناسنامه نداست.نزدیک۶باررفتیم ثبت احوال منطقه مازندران تابتونیم ثابت کنیم آسنات اسمه ونامه تاییدوبگبریم بعدفقط۱۰بار رفتیم تهران تاازثبت احوال تهران نامه بگیریم برای تایید.نزدیک۱۰میلیونم خرج کردیم😨😨😨😨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بازم بااینکه دوست وهمکاراخواهرموداداشم اونجارئیسه ولی قبول نکردن.میگن اسم نیست.صفته کلمست برای هم ...
واااااااا من اتفاقا خیلی دنبال معنیش گشتم ولی پیدا نکردم.همه جا فقط زده بود نام همسر یوسف...بعد یکی دوجا هی اسم آسنا شنیدم .ولی اسنات نه.خوب پس اگه اسم نیس حضرت یوسف چرا زنش آسناته ؟؟؟؟؟
ثبت گیر میده شما منبع اسم معرفی میکردی با معنا و رفرنس تایید میکردن منم اسم دخترمو اداره ثبت قبول ...
ماهم همبنکاروکردیم امادرنهایت گفتم تنهاکاری که میتونیم برای ابن اسم بکنیم اینه که به جای آسنات بذاریم آسناد.هرچی گفتم آخه ت باد چه فرقی میکنه.میگفتن نه د بده حله.منم اعصابم خوردشدبرگشتم گفتم هم دماله شماهم ت بخورین سیرشین.مرده هنگ کرد😂😂