2777
2789
عنوان

وای خدا لعنتتون نکنه کی بود داستان جن گذاشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 67 پست
عه راست میگی ؟من از روزی ک ازدواج کردم شوهرم هی آسنات گفت.مونده رو زبونمون .ولی من تا حالا هزارتا اس ...

نه بازم بااینکه دوست وهمکاراخواهرموداداشم اونجارئیسه ولی قبول نکردن.میگن اسم نیست.صفته کلمست برای همین.درحالی که اسم همیسرحضرت یوسف به معنی دختریکتی پرست.من یکیوتوی باشگاه دیدم دخترشوآورده بودهی صداش میکردآسننات.تعجب کردم ازش پرسیدم چطوری گذاشتی من میخوام بذارم ثبت احوال قبول نمبکنه(دخترش۴سالشه)گفت ماهم انقدردردسرکشیدیم که نگو.بچم تا۸ماهگیش شناسنامه نداست.نزدیک۶باررفتیم ثبت احوال منطقه مازندران تابتونیم ثابت کنیم آسنات اسمه ونامه تاییدوبگبریم بعدفقط۱۰بار رفتیم تهران تاازثبت احوال تهران نامه بگیریم برای تایید.نزدیک۱۰میلیونم خرج کردیم😨😨😨😨

نه بازم بااینکه دوست وهمکاراخواهرموداداشم اونجارئیسه ولی قبول نکردن.میگن اسم نیست.صفته کلمست برای هم ...

بهونه میگیرن بابا 

ام البنین هم صفته اصلا اسم نیست کنیه ست  چرا هیچ گیری بهش نمیدن !!

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بازم بااینکه دوست وهمکاراخواهرموداداشم اونجارئیسه ولی قبول نکردن.میگن اسم نیست.صفته کلمست برای هم ...

نه دیگه اینجوری هم نیست

والا خرجی هم نداره.الکی پیاز داغش زیاد کرده

تازه اگه ی شناسنامه ببری که اون اسم باشه دیگه نیاز ب این درد سر ها نیست.

الان اگه آسنات دوست داری شناسنامه همون دختره رو ببری کپی بگیری برا سندیت کافیه

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

واااااااا من اتفاقا خیلی دنبال معنیش گشتم ولی پیدا نکردم.همه جا فقط زده بود نام همسر یوسف...بعد یکی دوجا هی اسم آسنا شنیدم .ولی اسنات نه.خوب پس اگه اسم نیس حضرت یوسف چرا زنش آسناته ؟؟؟؟؟

ثبت گیر میده شما منبع اسم معرفی میکردی با معنا و رفرنس تایید میکردن منم اسم دخترمو اداره ثبت قبول ...

ماهم همبنکاروکردیم امادرنهایت گفتم تنهاکاری که میتونیم برای ابن اسم بکنیم اینه که به جای آسنات بذاریم آسناد.هرچی گفتم آخه ت باد چه فرقی میکنه.میگفتن نه د بده حله.منم اعصابم خوردشدبرگشتم گفتم هم دماله شماهم ت بخورین سیرشین.مرده هنگ کرد😂😂

خوب بسه تو بار داری.اتفاقا الان میخواستم بذارم بگم نی نی یار دعواشون کنه ولی چون تو اینجایی نمیذارم. ...

انقد ترسناک بود؟

همینجا بچمو بدنیا میارم از ترس😂

کاش دمم میشکست بین میلیونها اسپرم اول نمیشدم  
ماهم همبنکاروکردیم امادرنهایت گفتم تنهاکاری که میتونیم برای ابن اسم بکنیم اینه که به جای آسنات بذاری ...

عزیرم الان همین جا چندنفر میگن تو فامیل شون این اسم هست

ی کپی شناسنامه با این اسم ببری کافیه.

منم برا اسم دختر خیلی رفتم اومدم اما ی قرون هم جایب پول نگرفتن و خرجی نکردیم خالی بسته بدجوررررر

یا خالی بسته یا اگرم راست گفته اولا اونی ک این پولو طلب کرده خیلی کثیف بوده .اونیم ک داده خیلی پولدار و دیواانه

دوستت کجامیشینه؟آخه میگن منطقه به منطقه هم داره

منطقه ای نیست

هر اسمی بخوایید بذارید باید تو سازمان ثبت احوال ثبت شده باشه اگه تو لیست اسامی شون نباشه باید ثابت کنید این اسم هست و معنی داره و...

یا پرونده درست میکنید برای معنا و ریشه های اسم یا ی کپی شناسنامه با اسم مورد نظرتون میبرید.

نه دیگه اینجوری هم نیست والا خرجی هم نداره.الکی پیاز داغش زیاد کرده تازه اگه ی شناسنامه ببری که او ...

یعنی میشه؟اگرم بخوایم این کارو بکنیم بعدتولدبایدبکنین نه؟بابرگه زایمان بریم ومدرک ببریم