2777
2789
نمیدونم جایی دختر عموشو ندیدم ببینم نگاهش میکنه یا نه.ب امام زمان اگ ببینم نگاهش کنه جلو شوهرمدیگدتم ...

یا خدا 

تو چقدر صفر و صدی دختر 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی گفته دختره ازش بزرگتره؟دختره از شوهرم کوچیکتره متولد 82

وقتی شوهرت ۱۸ بوده ازدواج کرده

چند سالش بوده پس دختره؟ :/

خودت ۸۰ئی؟

شوهرت چند سالشه الان؟ 

نمیدونم چن سالش بوده.خودم هشتادمشوهرم چن روز دیگ میشه 27

دختره ۸۲ یعنی الان ۲۲ سالشه 

شوهرت ۲۷ یعنی ۵ سال بزرگتر 

شوهرت ۱۸ بودنی اون ۱۳ سالگی شوهر کرده؟ 

:/

ازدواجتون سنتی بود ؟ اگر اره که حتما عاشق اون بود و نتوانسته بود فراموشش کنه مهم الانه که دوست داره ...

ن سنتی نبود دوست بودیم ولی همو 3 ماهی یکبار میدیدیم شوهرم پول نداشت بریم کافه .میگفت پول ندارم بریم کافه من خنگم ازش نمیخاستم ک بریم چقد بچه بودم.اونوقت تک فرزند باشی بیفتی داخل اینا

کسی نیس منو بکشه؟

وای خانوادشو اگ ببینی بالا میاری بعد طاقچه بالا میزاشتن واسه من.خواهرش میگفت همسایه ها بهش لباس میدن ...

وای اعصابم خورد شد 

یاد بامداد خمار افتادم😞از سر جهالت ادم کارایی میکنه پدر و مادر نادون بدترش میکنن

اگه دوست داشتی تاریخ و ساعت تولدت بده نجومتو نگاه کنم

ن

دختره ۸۲ یعنی الان ۲۲ سالشه شوهرت ۲۷ یعنی ۵ سال بزرگتر شوهرت ۱۸ بودنی اون ۱۳ سالگی شوهر کرده؟ :/

ن شاید 15سالش بوده. شاید هشتاده.

ولی میدونم دختره دهه هشتادیه 

اره دوساله ازدواج کردم1 سال هم عقد

قشنگ گیر کردی تو لحظه عقدتون 

از همون موقع درگیرشی و هی نشخوار فکری می‌کنی ؟ یا چون دوستش نداری هی خاطرات تلخ رو میری میگردی پیدا میکنی برای خودت مرور میکنی؟

ببین عزیزم اگه میخوای جدا بشی از وضعیت الانش دلیل پیدا کن نه اینکه زمان عقد فلان بود بهمان بود

اون موقع چشمات باز بود و خودت انتخاب کردی گناهی گردن پسر نیست که شرایطش رو پذیرفتی 

ن سنتی نبود دوست بودیم ولی همو 3 ماهی یکبار میدیدیم شوهرم پول نداشت بریم کافه .میگفت پول ندارم بریم ...

خاک تو سرش😐😐بی عرضگی بی پولی هیزی ازش میباریده

کسی که دستشاش به خایه هاشه هیچی نداره چرا باید زن بگیرع

ن