2777
2789
دقیقا نمیگن میزارن ادم خودش ببینه

نه یه چیزایی لو میده مطئن باش اگه بتونی از زیرزبونش بکشی میفهمی خبری بوده یا نه همینطوری نگاه میکرده 

ببین همه ی مردا همه جارو همه رو نگاه میکنن کلا فضولنن و کنجکاو حالا بعضیاشون ضایع نگاه میکنن و هیز میشن بعضیاام نه ولی حواسشون جمعه جمعه همه هست🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن خونه داشت ن ماشین ن حتی موتور ن حتی کار درست و حسابی و ن حتی خانواده خوبی .مادرش هی قهر کرده بود م ...

عزیژم عزیزمممممم دلم میخاد اون لحضه بالا سرت بودم دوستت بودم میزدمت

رسما خودتو کوچیک و خوار این ناچیز کردی

شوهرته ولی ببخشید بی پول و گدا بوده و خیلیم بی لول

اصن من توجه. کردم مرد هرچوی خشگلتر قد بلند تر پولدارتر از خانواده سطح بالا و اصیل تر،

فروتن تر عاقل تر مرد تر و همه چیز تموم تر

منم مث تو با ی همچین عوضی بودم فهمیدم که فقط مردای خوشتیپ پولدار و تحصیل کرده دریت حسابین این گدا گودول ها مخ ندارن

البته فقیر خیلی خوب و ادم حسابیم هست تو رفتی سمت ی فقیر ناچیز هیز بی فرهنگ

ن

یبار هم چن ماه بعد عقدمون گذشته بودرفتیم خونه خواهر شوهرم با خانوادم رفتیمیکی از دخترا فامیلشون اومد ...

عزیزم کلا پس مدلشه کاری به دوست داشتن دختر عمش نداره 

یا باهاش انقد بجنگ تا شاااااید خوب بشه یا ولش کن 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

شاید قبلاً باهم دوست بودن ناخودآگاه چشم تو چشم شدن

چن بار هی نگاهش میکرد .

هی سرشو میوورد این سمت نگاهش میکرد منم جفتش بودم نمیدونستم داره کجارو نگاه میکنخ

فقط هیزی نبودا. پس خانواده درب و داغونش چیوای چقد ب بابام گفتم پشیمونم نمیخام ایناروگفت ن نمیزارم طل ...

پس تقصیر پدرتم بوده

من اصلا تورو مقصر نمیدونم چون‌ از سر بچگی بوده منم این کار کردم پشیمون شدم و عقب کشیدم در شرف نامزدی بودیم

بعد دیدم یه مردای با لول و خفن اومدن سمتم هرچی همه چیز تموم تر بودن با شخصیت تر بودن

ن

عزیژم عزیزمممممم دلم میخاد اون لحضه بالا سرت بودم دوستت بودم میزدمترسما خودتو کوچیک و خوار این ناچیز ...

وای خانوادشو اگ ببینی بالا میاری بعد طاقچه بالا میزاشتن واسه من.

خواهرش میگفت همسایه ها بهش لباس میدن

یعنی رسما گدایی میکنه.بچه ها خواهرش مثل گداها میگردن دمپاییا کهنه کهنه.

بعد زبون دراز وحشی ان خانوادش

فک کن ب من میگفتن تو لیاقت نداری بخاطر همین پاگشات نکردیم خواهرش ب من گفت.

پس تقصیر پدرتم بودهمن اصلا تورو مقصر نمیدونم چون‌ از سر بچگی بوده منم این کار کردم پشیمون شدم و عقب ...

تقصیر بابام بود اینقد جیغ زدم گفتم نمیخامش

میگفت نه باید با همین بمونی دیگ اینقد طول کشید تا عروسی کردیم.من اصلا نمیدونستم واسه طلاق گرفتن باید چیکار کرد.ما درجا عقد کردیم دوهفته بعد خاستگاری. 

1 سال عقد بودم2 ساله هم ازدواج

اوووووه بیخیال اسی منم گفتم یکی دو هفته است عقد کردید 

اگه چیزی بود تا الان هزار برابرش رو میدیدی

دختره ازش بزرگتره بچه داره جای خواهر بزرگترشه، زشته این حرفا 

خواهر برادر نگاه نمیکنن بهم؟ هر نگاه هم به منظور بد نیست! چه میدونم یه حرفی بینشون بوده شاید مثلا شوهرت با نگاهش بهش میگفته دیدی زن گرفتم بالاخره؟ :)) یا بحث بحث خانوادگی داشتن بهش فکر میکردن ، یا اصلا سر و وضع دختره خاص بوده نگاه شوهرت روش بوده و میپرسیده  این چرا همچین پوشیده

اوووو هزارتا دلیل می‌تونه داشته باشع

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اوووووه بیخیال اسی منم گفتم یکی دو هفته است عقد کردید اگه چیزی بود تا الان هزار برابرش رو میدیدیدختر ...

کی گفته دختره ازش بزرگتره؟

دختره از شوهرم کوچیکتره متولد 82