2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید به روش می آوردی باید ببینی جاهای دیگم بهش نگاه میکنه یانه

نمیدونم جایی دختر عموشو ندیدم ببینم نگاهش میکنه یا نه.ب امام زمان اگ ببینم نگاهش کنه جلو شوهرم

دیگدتموم 

اتفاقا یبار هم عقد بودیم.منو مامانمو شوهرم با بابامرفتیم تولد بچه خواهرش.خونه خواهرشیکی از دخترا فام ...

عزیزم ببخشید میگم ببخشید

داغونا خیلی داغونن

گفتی شوهرت پول کافه نداشت

هرچی ادم داغون بی لول تر و خرفت تر💔متسفانه این درسته

بتتوپ بهش بگو انقد هیز نباش

ن

عزیزم ما که خبر نداریم تو دل شوهرت چیبوده ولی اگر واقعا تورو تو زیباترین لحضه نگاه نمیکرده و نگاهش ب ...

یبار هم چن ماه بعد عقدمون گذشته بود

رفتیم خونه خواهر شوهرم با خانوادم رفتیم

یکی از دخترا فامیلشون اومد اونم شوهر کرده بود

وای شوهرم چطور نگاهش میکرد شرفمو برد سگ

یبار هم چن ماه بعد عقدمون گذشته بودرفتیم خونه خواهر شوهرم با خانوادم رفتیمیکی از دخترا فامیلشون اومد ...

عزیزمممم دختر قشنگم

عقد و نامزدی گزاشتن برای شناخت فقط

و تا ۸۰ درصد۹۰ درصد میشه طرفو شناخت

بهضیا واقعا دست خودشون نیست هیزن بخدا دکتر میگفت دست خودشون نیست هیزن ی نوع اختلاله

وقتی دیدی هیزه چرا پشت نزدی؟حالا مثلا یکی هس شوهره هیزه خرابم هس زنش مشکل نداره 

تو وقتی میبینی مشکل داری چرا همون موقع ک شناختی جدا نشدی

ن

عزیزم ببخشید میگم ببخشیدداغونا خیلی داغوننگفتی شوهرت پول کافه نداشتهرچی ادم داغون بی لول تر و خرفت ت ...

ن خونه داشت ن ماشین ن حتی موتور ن حتی کار درست و حسابی و ن حتی خانواده خوبی .مادرش هی قهر کرده بود میرفت خونه اینو اون.

منم تک فرزند بودم خانواده خوبی داشتم ولی بم گیر میدادن خودمو مجبوررررر کردم با این ازدواج کنم یعنی روز خاستگاریم هم دلم نبود.

خانوادم گذاشتنش سرکار .طلاهایی ک واسه مجردیم داشتم فروختم ماشین گرفتم واسش 

عزیزمممم دختر قشنگمعقد و نامزدی گزاشتن برای شناخت فقطو تا ۸۰ درصد۹۰ درصد میشه طرفو شناختبهضیا واقعا ...

فقط هیزی نبودا. پس خانواده درب و داغونش چی

وای چقد ب بابام گفتم پشیمونم نمیخام اینارو

گفت ن نمیزارم طلاق بگیری ابروم میره پیش بقیه 

هیز خداوندا لطفا منو از این مردا دور نگه دار🤲یا هرگز هیچکس وارد زندگیم نشه یا اگه شد هیز نباشه🤲ال ...

خواهر چشم پاکشون که متعهد ه .هیزه شوهر این اقارونمیگما شوهر خودمم اونطوره

باور کن تو اون موقعیت مغزش از کار افتاده بوده. اصلا نه چیزی میدیده نه چیزی میشنیده

نمیدونم تاحالا تو موقعیتی بودی که یکی هی صدات کنه نشنوی یا به یه جا خیره باشی و حواست نباشه 

سخت نگیر 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵