2777
2789
اره دقیقااااااااااااااااا.من تک فرزند بودمخودشم هیچی نداشت.خودشو خانوادش دور برشون داشت خیلی پرو شدن ...

حالا شماهم فک نکن اونا تک فرزندو خیلی بالامیدونن منم از دار دنیا یه خواهر دارم همیشه خانواده شوهرم میگن تو هم که کسی رو نداری تو همه مراسما توقع دارن پیش اونا باشم پاش برسه میگن بی کسو کاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از من این نصیحتو داشته باش با نشون دادن حساسیتت شوهرتون بغل زن دیگه ای ننداز

ولی ما وقتی عقد کرده بودیم حساس نبودم.

اصلا بهش گیر نمیدادم 

رفتیم خونه خواهرش زل زده بود ب دختر فامیلشون دختره هم ازدواج کرده بودا.

بدبخت دختره نگا درو دیوار میکرد 

حالا شماهم فک نکن اونا تک فرزندو خیلی بالامیدونن منم از دار دنیا یه خواهر دارم همیشه خانواده شوهرم م ...

ن واقعا .شوهرم هیچی نداشت ن کار درست و حسابی داشت ن پول ن ماشین و ن حتی موتور

وقتی ازدواج کردیم خودمون گذاشتیمش سرکار

طلاهایی ک مادرم بهم داده بود همه رو فروختم دادم ماشین. اینا دور برشون داشت ک ما چقد بالاییم درصورتی ک هیچی نیستن 

ن والا صد تا بچه جلوش بود

پس حتما یه زمانی بینشون چیزی بوده  دختره نخواستش 

حالا گذشته اون زمان جوونی بود میگن بعد ۷سال زندگی مشترک عشق میشه شریک زندگیت الان دیگه تو فکرش نیست حتما اینکه بپرسی کجا رو نگاه کردی یادش میاری یروزم اونو دوست داشت 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
پس حتما یه زمانی بینشون چیزی بوده دختره نخواستش حالا گذشته اون زمان جوونی بود میگن بعد ۷سال زندگی م ...

شوهرم والا نمیدونم چن تا رو دوسداشته.

اینجوری ک معلومه همه رو میخاسته

شوهرم والا نمیدونم چن تا رو دوسداشته.اینجوری ک معلومه همه رو میخاسته

پسر میشناسم تو یکسال ۲۰۰بار رفته خواستگاری اصلا واسه یسریا عادیه میرفته تا بالاخره یکی اوکی شه  ولی میون اینا هیچ کس دل نمیبره جز همون اولیه میگن میمونه تو ذهن ولی گفتم بعد ۷ سال نظر آقایون عوض میشه دیگه عشق اولشون میشه همسرشون حالا یک میلیونم قبلا رفته باشن خواستگاری 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ن واقعا .شوهرم هیچی نداشت ن کار درست و حسابی داشت ن پول ن ماشین و ن حتی موتوروقتی ازدواج کردیم خودمو ...

اگه مطمئن شدی که شوهرت چشم پاکه و آدم درستیه بچه بیار و دور خودتو پر کن زندگیت به مرور شیرین میشه و هیچکس نمیتونه تو زندگیت دخالت کنه و اختلاف ها هم کم میشه