چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
برای اولین بار می خواستیم دامادمون پاگشا کنیم و شام بدیم بعد رفتیم چند تا سس خوری چینی شیک خریدیم. سر سفره شام گذاشته بودیم بعد داداشم جلو دامادمون با تعجب برداشته بود و می گفت این دیگه چیه ؟ نداشتیم ؟ تازه خریدین؟ هی اشاره می کردیم که نگو ، ول نمی کرد!
یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
یه خانومی تعریف می کرد جاری اش پرستاره بعد مهمونی که میاد همیشه گوشی پزشکی اش دور گردنش هست ! انقدر تباهه! می گفت بالای مجلس هم می شینه و دست به سیاه و سفید نمی زنه
یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
سر یه لباس که چند سال میخواستم بخرم و خریدم خیلی ندید پدید بازی در آوردم
راستی نی نی سایت شما هم قاط زده ؟ نوشته ها جابه جا و رنگی شدن؟
اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸
اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸
آره، من مرورگر گردو پلاس از بازار دانلود کردم و راحتم
خیلی رومخه