2777
2789
عنوان

ندید بدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7857 بازدید | 212 پست
طرف یه سمند مدل پایین گرفته . گذاشته استوری چرخش برامون بچرخه عزیزم🥴😂بعد ما یه سمند 91 گرفتیم . ند ...

بعضی از این استوریا خیلی خزه🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اولین بار می خواستیم دامادمون پاگشا کنیم و شام بدیم بعد رفتیم چند تا سس خوری چینی شیک خریدیم. س ...

😂😂😂😂😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام آذر جون، خوبی زیبا و مهربون، همیشه ده آذر تاپیک میزنی، چه قشنگ

سلام عزیزدلم 

ممنونم

سالی یبار تاپیک میزنم و روز تولدمه

...و در این روز دوستای گلم و تگ میکنم😍😘😘😘😘💋💋💋

سر یه لباس که چند سال میخواستم بخرم و خریدم خیلی ندید پدید بازی در آوردم راستی نی نی سایت شما هم قا ...

ای جااانم😂

نه عزیزم سایت واسه منکه مشکلی نداره

من داداشم سال ۷۹ موبایل خریده بود اون موقع میبستن به کمرشون این زمستون کاپشن نمیپوشید که همه ببینن ا ...

ای خداااا.....🤣🤣🤣🤣

یعنی با این موبایل چه روزگاری گذروندیم🤣

ای جااانم😂نه عزیزم سایت واسه منکه مشکلی نداره

😂❤️

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

سلام عزیزدلم ممنونمسالی یبار تاپیک میزنم و روز تولدمه...و در این روز دوستای گلم و تگ میکنم😍😘😘😘😘 ...

تولدت تبریک میگم خانوم گل، مادر زیبا، خانوم مهربون، با شخصیت، انشالله تمام خواسته هات بشن داشته هات، سایه ات بر سر خانواده گلت مستدام، صدها سال 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🧿🧿🧿🧿🧿😘😘😘😘😘😘😘😘😘🥞🥞🥞🥞🥯🥯🥯🥯

نامزدی دختر عمم بود بچه بودیم خودم و خواهرم چسبید بودیم به عروس عین اوسکولا از اول تا آخر مراسم سلفی می‌گرفتیم با عروس😐😭💔 آخرش مامانم صدام زد تو گوشم گفت بتمرگید سرجاتون آبرومونو بردید اونجا بود که فهمیدم چه گندی زدم🤣🤣😭

تولدت تبریک میگم خانوم گل، مادر زیبا، خانوم مهربون، با شخصیت، انشالله تمام خواسته هات بشن داشته هات، ...

فداااای تو دوست گلم💋💋💋💕💕💕💕💕

ممنون از این همه محبت عزیزم♥️🌹💖

انشالله بهترینها نصیب قلب مهربونت شه🤲💖💖💖

فداااای تو دوست گلم💋💋💋💕💕💕💕💕ممنون از این همه محبت عزیزم♥️🌹💖انشالله بهترینها نصیب قلب مهربون ...

تولدت مبارک. ان شاالله تو این روز خوب هر حاجتی از خدا داری برآورده بشه یه بارون خوشگل هم برای همه بیاد! 🩷

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

نامزدی دختر عمم بود بچه بودیم خودم و خواهرم چسبید بودیم به عروس عین اوسکولا از اول تا آخر مراسم سلفی ...

عزیزم😂😂😂

منم فیلم نامزدی و عروسیم همش یا بچه بغلم دادن یا دختربچه ها چسبیدن بهم😂

۲۵ سال پیش....

ای خداااا.....🤣🤣🤣🤣یعنی با این موبایل چه روزگاری گذروندیم🤣

بخدا 

اخه واقعا خییلی کم بود و گرون بود اون موقع 

حکم ده تا آیفون رو داشت🤦🤦🤦

یادمه طلا گرمی ۴ هزارتومن بود مامانم طلاهاشو فروخت برای داداشم یک میلیون و دویست تومن پول خط همراه اول داد 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه