2777
2789

چقد ترسناک 

مگه چیکارت کرده بی محلی رو که همه مردا میکنن 

فیلم ترکی که نیس 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

چقد ترسناک مگه چیکارت کرده بی محلی رو که همه مردا میکنن فیلم ترکی که نیس

من و کشت .

هویتمو ازم گرفت .

زنانگیمو ازم گرفت کاری کرد هر لحظه تو این زندگی فلبمو خواستمو بزارم زیر پام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من و کشت .هویتمو ازم گرفت .زنانگیمو ازم گرفت کاری کرد هر لحظه تو این زندگی فلبمو خواستمو بزارم زیر پ ...

منم سختی زیاد کشیدم ولی نمیتونم درکت کنم ، برا همون نمیدونم باید چی بگم 😢

بچه داری؟

یکی از کاربرا گف شاید معدت عصبی شده و بهم ریخته 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

منم سختی زیاد کشیدم ولی نمیتونم درکت کنم ، برا همون نمیدونم باید چی بگم 😢بچه داری؟یکی از کاربرا گف ...

معده عصبی سر استرس اینطور میشه من در طول روز استرس زیاد دارم اما بالا نمیارم به محض دیدن این تحفه بالا میارم 

معده عصبی سر استرس اینطور میشه من در طول روز استرس زیاد دارم اما بالا نمیارم به محض دیدن این تحفه با ...

ایشالا خدا کمکت کنه 🌹

شما چند ساله درگیر فکر کردن ب عشق قبلیتون هستید.فکر کنم همین مقایسه ها و فکرو خیالا نزاشت ک از شوهرت خوشت بیاد

و کم کم رابطتون سرد شد.اونم ک زن گرفته.از فکرش بیا بیرون.بخدا مرداهمشون سروته یه پیازن.با اونم میرفتی زیر یه سقف یجور دیگه ب اختلاف میخوردی

همین سوهری ک داری و بابای بچه هاته رو باهاش زندگیتو بساز و از فکر اون بیا بیرون.مگه چن سال میخوای عمر کنی.ب فکر اینده ی بچه هات باش.

شما چند ساله درگیر فکر کردن ب عشق قبلیتون هستید.فکر کنم همین مقایسه ها و فکرو خیالا نزاشت ک از شوهرت ...

عشق نامزد سابقم همیشه در وجود من میمونه اونو نمیتونم فراموش کنم و یه گوشه قلبم نگهش میدارم داغش میمونه رو دلم تا دنیا دنیاست  حتی اگر صد سالم بشه.

اما بحث این جداست منننن خییییلی تلاش کردم این ادم درست بشه نشد یعنی نخواست حالا هم به مرحله ای رسیده که روانپزشک کاملا میگفت بیا نامه بدم روند طلاق سریع تر اتفاق بیوفته ایا یک مرد نباید با خودش فکر کنه که چی شد به این جا رسید ؟ چرا تلاشهای منو نادیده گرفت من که سالها تلاش کردم از هررر دری رفتم از خودم گذشتم بایدچی کار میکردم که نکردم 

معده عصبی سر استرس اینطور میشه من در طول روز استرس زیاد دارم اما بالا نمیارم به محض دیدن این تحفه با ...

من وقتی شوهرم زنگ میزنه یا از بیرون میاد قلبم رو هزار میزنه 

بس که استرس میگیرم

عشق نامزد سابقم همیشه در وجود من میمونه اونو نمیتونم فراموش کنم و یه گوشه قلبم نگهش میدارم داغش میمو ...

میتونم بپرسم چرا به نامزدت نرسیدی ؟

دخالت خانواده ها .و همچنین وضعیت مالی بدش

اها 

مطئن باش اون بهت فکر نمیکنه شمام تلاش کن از زندگیت لذت ببری به خدا نزدیک شو کمکت میکنه .ایشالا هرچه صلاحته اتفاق بیفته.

عشق نامزد سابقم همیشه در وجود من میمونه اونو نمیتونم فراموش کنم و یه گوشه قلبم نگهش میدارم داغش میمو ...

که چی عشقشو صد سالتم بشه تو دلت نگه میداری؟؟؟مگه بچه ۱۴ سالته هستید اینطور میگید؟!

آواز دهل از دور خوشه خانوووم

که چی عشقشو صد سالتم بشه تو دلت نگه میداری؟؟؟مگه بچه ۱۴ سالته هستید اینطور میگید؟!آواز دهل از دور خو ...

اصلا کاری به رسیدن یا نرسیدنمون ندارم من با ایشون خیییییلی خاطرات قشنگ دارم ان شاالله که خوشبختت بشه و هیچوقت مثل من نشه من یادشو نگه میدارم تو قلبم  البته الان یاد نیست داغه