2777
2789
عشق نامزد سابقم همیشه در وجود من میمونه اونو نمیتونم فراموش کنم و یه گوشه قلبم نگهش میدارم داغش میمو ...

خب با این حال روحی ایت طلاق بگیری  بعدش چی

۲تا بچه از مادر یتیم میشن

شمام برمیگردی خونه والدین

بخدا رفتار والدین بعد طلاق ببینی ، دلت برای رفتارهای شوهرت تنگ میشه

چون بعد طلاق خونه بابا، دیگه خونه بایا نیست

افتضاحه بخدا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق نامزد سابقم همیشه در وجود من میمونه اونو نمیتونم فراموش کنم و یه گوشه قلبم نگهش میدارم داغش میمو ...

این تعهد و این از خودگذشتگی ک برای عشق سابق داری، اون برات داره یا ن شما داری خودتو گول میزنی

قلبت با اون الوده شده ن اینکه ی گوشا از قلبت نگه دارن

حیف قلبت برای ی موجود غریبه،

اون بغل زنش داره زندگیشو میسازه شما اینجوری 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چطور اینهمه با اطمینان میگی بهت فکر نمیکنه ؟

مگه نمیگی ازدواج کرده اگرم فک کنه داره کار درستی نمیکنه 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

این تعهد و این از خودگذشتگی ک برای عشق سابق داری، اون برات داره یا ن شما داری خودتو گول میزنیقلبت با ...

برام مهم نیست اون چطوره اون با کیه حتی سال به سال بهم فکر میکنه یا نه 

مگه نمیگی ازدواج کرده اگرم فک کنه داره کار درستی نمیکنه

ازدواج دلیل فکر نکردن نیست.

مگه من ازدواج نکردم بچه هام دوم هستند اما با هرررر مناسبتی یادش میوفتم 

ازدواج دلیل فکر نکردن نیست.مگه من ازدواج نکردم بچه هام دوم هستند اما با هرررر مناسبتی یادش میوفتم

اخه مردا اونقدر احساساتی نیستن 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀