2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ۲خواهریم و دو برادر.مامانم اینا بعده پسرادختر ته تغاریمونو خیلی دوس دارن😆

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

۹۹ درصد پدر ها و مادر ها بچه اولی رو بیشتر دوس دارن حتی اگه نشون ندن

برعکس گفتیا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چقدر تاپیکات تکراری و عجیب غریبه.

۹۹ درصد پدر ها و مادر ها بچه اولی رو بیشتر دوس دارن حتی اگه نشون ندن

نوع دوست داشتنه فرق میکنه 

من بچه اولمون دوست دارم چون اگر بد اخلاق هم کنه هرکاری کنه ولی بهم محبت داده میدونم و چون من عذاب وجدان دارم سر اینکه بچه اولم بود و بی تجربه بزرگش کردم یه جاهایی سخت گرفتم بهش به خاطر همین دوست داشتنم این مدلیه براش 

بچه دومم به خاطر مهربونیش هست که دوستش دارم قلبا مهربونه 

بچه سومم به خاطر آروم بودنش 

پس همه رو دوست دارم ولی مدلها فرق داره البته دلایل دیگه ای هم بود خلاصه کردم 

نوع دوست داشتنه فرق میکنه من بچه اولمون دوست دارم چون اگر بد اخلاق هم کنه هرکاری کنه ولی بهم محبت دا ...

درسته عزیزم 

اولین تجربه ها مخصوصا تو بچه  همیشه شیرین ترن 

اولین بار حس مادر شدت رو با بچه اولت فهمیدی 

اولین بار که بهت گفت مامان 

اینا فرق میکنه 

درسته عزیزم اولین تجربه ها مخصوصا تو بچه همیشه شیرین ترن اولین بار حس مادر شدت رو با بچه اولت فهمید ...

اره یه وقتایی دلم برای اون روزا تنگ میشه میگم کاش برمیگشتم عقب با تجربه الان بزرگشون میکردم🥲

اره یه وقتایی دلم برای اون روزا تنگ میشه میگم کاش برمیگشتم عقب با تجربه الان بزرگشون میکردم🥲

عزیزممممم🥲

تمامی بچه اول ها قربانی بی‌تجربگی پدر و مادر ها هستن 

ولی اینو یارت باشه بچه اولت تو رو خیلی دوس داره و همیشه کمکت میکنه 

عزیزممممم🥲تمامی بچه اول ها قربانی بی‌تجربگی پدر و مادر ها هستن ولی اینو یارت باشه بچه اولت تو رو خی ...

اون که اره دلسوزه واقعا اهل بیان کردن نیست اما خیلی دلسوزه 

شما چی مجردین یا بچه دارین؟