2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی دارم بیاین

36 بازدید | 3 پست

خونوادم اصلا نرمال نیستن کسیو ندارم هرچی سعی کردم درستشون کنم نشد از بیرون فقط اسم دارن از درون بدترینن

همش خودمو با هر دختر پسری مقایسه میکنم هیچکس مثل من نیست همه کلی خاله و دایی عمو و عمو دارن و همشون نرمال و خونواده دارن و رفت و امد

من خاله ندارم فقط یه دایی مجرد دارم اونم خودش ابرو خودشو میبره سطحشو میاره پایین کمبود داره همه چیو به همه میگه و خیلی عصبیه فحش میده و با بابام از اول بد بود الانم هرچی شه تهمت میزنه به بابام

عمو و عمم بی عاطفه و رفت و امد نداریم با کلاسم نیستن و بهم تهمت زده بودن پشت سرم حرف میزدن به مامانم حسودی میکردن مامانمم خودش میتونه بهتر باشه اما اینکارو نمیکنه بابامم رفته تنها زندگی میکنه نه قانونی داریم نه حد و مرزی 

و اصلا بوسیدن و احترام و احوالپرسی هیچوقت نداشتیم اینارو انجام نمیدادن خونواده مادرم مادربزرگم تا الان هی میاد کارای مامانمو میکنه و ازش دفاع میکنه

داداشم درس نمیخونه تا دانشگاه میبردنش مدرسه بیدارش میکردن هیچ کاری بهش ندادن بعد دانشگاهشو ول کرد بزور رفت الان نمیره هی بازی میکنه سربازیم معاف شده فقط براش آشپزی میکنن و به من بی احترامی کنه تذکر بهش نمیدن

خواهرم با یع پسر که عاشقش بود و خیلی خوشتیپ و خونواده اصیل و‌معروف ازدواج کرد امیدم به اون بود و خونواده شوهرش فامیلم بودیم بعد از چند سال زندگی رفت مسافرت با یه مرد اونجا حرف زده بود و پیام دادن و میگه خیانت نکردم و شوهرش فهمید بخشید باز این تولد اونو تبریک کفته بود الان جدا شدن شوهرش رفته درخواست داده آشپزی و کارای خونشم ۹۰درصد نمیکرد هی میومد خونه ما یا مامانم براش میبرد

خستم 😭 اصلا اعتماد بنفس ندارم هیچکس مثل من نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB