2777
2789
عنوان

فردا ده روزه از زایمان میگذره ولی یک روزشو نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 43 پست

نترس آجی من بدنیا اومدنی انقد زردی داشتم که نزدیک بود خونمو عوض کنن الانم سر و مر و گنده و پررو درخدمتتون هستم😁

الان که علم نسبت به اون روز خیلی پیشرفت کرده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ روزه ۱۲ هست نمیاد شیرم میدم نفخ میکنه شکمش درد میکشه دفع ام نداره زیاددکتر گفت شیر نده زیاد

انار بخور 

دوسه قطره هم بریز دهن بچه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

عزیزم چند هفته و چند ماهه اومده دنیا ؟ چرا زود زایمان کردین ؟

خداوند حفظش کنه انشاءالله زودترین حالت ممکن بیرون بیاد 

من ۲۴ هفته ام .....بچه ام یک هفته داخل واژنم حسش میکنم همه تکون هاش اونجاست ، دکتر دیروز بهم گفته ۱ ماه دیگ احتمالش هست کیسه آبت پاره بشه 😔😔

نگرانم خیلی ، اما سپردمش به خدا البته 

فقط دلم میخواد یک شب تو خونه خودمون جمع شیم یعنی خدا صدا منو میشنوه. به حق حضرت فاطمه تو دهه فاطمیه ...

این فکرا چیه میکنی عزیز من

این مشکلات برای خیلیا پیش میاد

چرا اجازه میدی این فکرای سمی بیاد تو ذهنت؟ یعنی خدا اینقدر ظالمه که یه نوزاد و مادر رو اینطوری آزار بده به خاطر یه اسم؟؟؟ 

اصلا اسم چرا باید تاثیر جسمی داشته باشه تو زندگی ؟؟؟؟؟ 

به خودت امیدواری بده، زردی 12 اصلا خطرناک نیست، شاید دکتر به خاطر اینکه نی نی دفع نداره مرخص نکرده.

خیلی روزای،سختی میگذرونی ولی به لطف خدا ایمان داشته باش. حتما این روزا تموم میشن و نی نی رو بغل میگیری میبری خونه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

عزیزم چند هفته و چند ماهه اومده دنیا ؟ چرا زود زایمان کردین ؟خداوند حفظش کنه انشاءالله زودترین حالت ...

جفتت  پایینه؟؟؟

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

قوربونت بشم اسی ایشالا زود تموم میشه این روزات🥺🥹😘😘💚❤️❤️ 

منم این دورانو گذروندم🤕

حالا کسی میدونه تو بارداری چیکار کنیم که بچه اصلا زردی نداشته باشه موقع دنیا اومدن!!

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋