2777
2789
عنوان

شکایت به جرم تعرض کلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 28 پست
از اگهی دیوار به ینفر پیام دادم گف شمارتو بفرس وات توضیح بدم  وقتی شمارمو گرف وارد مسائل خیلی ...

وات باید ۱

اسکرین بگیری و طرف شکایت کنی و شماره اون طرف باشه و فلان تا دادگاه تصمیم بگیره شکایت بگو تا کمکت کنم برای وکیل بگیری ۲۰ تومان هزینشه کمکت میکنم لایحه بنویس پدرشو در بیا. ولی مدرک داشته باشی 

یبارم اسنپی داشت منو میرسوند گف لبات چه صورتی و خوشگله دلم میخواد ببوسم ..هوففف ..یا زنگ میزد میگف بگو بیام دنبالت بیا بغلت کنم ..برگشتن گفت بیا جلو بشین قشنگ ببینمت .شب بود تاریک بود با سرعت میروند خدا نجاتم داد فقط رسوندم دم در خونه سکته کردم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبارم اسنپی داشت منو میرسوند گف لبات چه صورتی و خوشگله دلم میخواد ببوسم ..هوففف ..یا زنگ میزد میگف ب ...

بذار این باور نکنم 

چون راننده های اسنپ نمیتونن دست از پا خطا کنن

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

وات باید ۱اسکرین بگیری و طرف شکایت کنی و شماره اون طرف باشه و فلان تا دادگاه تصمیم بگیره شکایت بگو ت ...

۲۰ میلیون؟:) حیفم میاد خرج این ادما کنم وقتی خودم دربدر دنبال کار مبگردم

چن روز پیشم توسط همین دیوار گوشی من هک شد اگ بدونی چقد وقت و هزینه از من گرفت پرینت مدارکش فقط شد ۶۰ تومن ..منی ک دردبدر دنبال کارم از بیپولی اینجور باید پولم بره؟عادلانه نیست اونم براب همچین مریضایی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بذار این باور نکنم چون راننده های اسنپ نمیتونن دست از پا خطا کنن

متاسفانه حقیقته 

مراقب باش توهم 

چن بار پیش اومده سوارم کردن بعد لغو سفر زدن بین راه ، وقتی سفر لغو بشه یا کلا از مسیر دربیاد دیگه امینتش زیرصفره مدرک نداری هیچکسم نیس کمکت کنه

۲۰ میلیون؟:) حیفم میاد خرج این ادما کنم وقتی خودم دربدر دنبال کار مبگردم چن روز پیشم توسط همین دیوا ...

کار کدوم شهر اتفاقا ما دنبال کسی میگردم کار کنه توی کارخونه ما ۳تا دختر می‌خوایم ؟!!!!

نه فقط خواستم هواست باشه شکایت بیا برو داره انقد توی این شبکه ها زود صمیمی نشو باور نکن 

میترسم این اتفاقاتم تو ذهنم بمونه 

بچه بودم خیلی بهم استرس و فشار وارد شد از طرف خانواده بخاطر همچین مواردی ازون موقع هرکسی اقا بود نزدیکم میشد حالم بد میشد بقدری بد بود ک پنیک میکردم

الان بهتر شدم 

تا دوباره این مسائل رخ داد میترسم دوباره نتونم ارتباط بگیرم با هیچکدومشون اگه اینم تروما بشه من نمیتونم تو این جامعه دووم بیارم

لعنت به هرچی مرده

کار کدوم شهر اتفاقا ما دنبال کسی میگردم کار کنه توی کارخونه ما ۳تا دختر می‌خوایم ؟!!!!نه فقط خواستم ...

اتفاقا تنها چیزی ک انجام نمیدم صمیمی نشدنه 

اهوازم 

دیشب تک ب تک رفتم تو مغازه ها ..هیچکدوم دانشجو نمیخوان

درک نمیکنم 

اتفاقا تنها چیزی ک انجام نمیدم صمیمی نشدنه  اهوازم  دیشب تک ب تک رفتم تو مغازه ها ..هیچک ...

یاخدا والا ما برای ۱این ماه ۳دختر می‌خوایم پاره وقت کار کنن از سن ۱۵ تا ۳۰ سال حقوق سنوات همه چیز بیمه داره 

یاخدا والا ما برای ۱این ماه ۳دختر می‌خوایم پاره وقت کار کنن از سن ۱۵ تا ۳۰ سال حقوق سنوات همه چیز بی ...

کجایین شما چه شهری

توی جرم باید جرم انتصابی محرز باشه تا دادگاه تصمیم گیری کنه

متوجه نشدم 

ینی اونا تصمیم میگیرن که جرمه یا نیست؟

متوجه نشدم  ینی اونا تصمیم میگیرن که جرمه یا نیست؟

بله قاضی تصمیم میگیره اول پرونده می‌ره بازپرسی بعد هردو طرف میرن برای اثبات جرم وقتی جرم معلوم شد میگه جلب دادرسی صادر می‌کنه اگر نه منع تعقیب

بعد جلب دادرسی میری شعبه کیفری بعد ۲ماه اگه جرم ثابت شد حکم میده جریمه و میره تجدید نظر وفلان خیلی دردسر داره