2777
2789
عنوان

شکایت به جرم تعرض کلامی

337 بازدید | 28 پست

چطور صورت میگیره؟ خیلی دردسر داره؟ واقعا جرم کیفری حساب میشه و مجازات داره؟میخوام شکایت کنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتونی اثبات کنی فک کنم جریمه داره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
صداشو ضبط کردی یا شاهد داری ؟

مدرک از پیاما دارم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بگو چی شده انقد پرونده دادگاه دارم شکایت کردم که نگو

خیلی زیاد شده متاسفانه 

دنگ و فنگ داره ؟ اخه یکی دوتا هم نبودن 

ضبط،صدا قابل قبول نیس انکار میکنه باید دوتا شاهد مرد ببری

انلاین صورت بگیره چی مدرک از پیاما قبول نمیکنن؟

بگو کامل تا راهنمای کنم یا جلب یا شلاق یا جریمه نقدی

از اگهی دیوار به ینفر پیام دادم گف شمارتو بفرس وات توضیح بدم 

وقتی شمارمو گرف وارد مسائل خیلی خصوصی شد و ...میخواس ادرس بگیره هی میگف لباس زیر چی میپوشی برات هدیه بفرستم ..این یه مورده موردای بدتر دیدم

چرا پیام قابل قبوله

چقدر ادم مریض زیاد شده :)))

از اگهی دیوار به ینفر پیام دادم گف شمارتو بفرس وات توضیح بدم وقتی شمارمو گرف وارد مسائل خیلی خصوصی ش ...

یبار رفتم سرویس زنانه وقتی بیرون اومدم دیدم یه اقایی تو سرویسه زیپش پایین بود و نگا من میکرد چن نفرم اونجا شاهد بودن ،با خودم گفتم شاید نمیدونسته زنونه ست ولی تجربه های مثل این حالمو بد کرد