تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.
اما تا جایی که میدونم باز یا بسته بودن بخت واقعیه
مذهبی نیستم
اما فکر میکنم تو احادیث و این چیزا هم ازش گفته شده باشه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم داخل مفاتیح الجنان یه دعایی هست داخل فهرستش نگاه کن نوشته جهت بازشدن بسته شده اون روباوضوبنویس وباخودت نگهدار انشالله بختت بازمیشه پیش هیچکس هم نگو
خب عزیزم اگه واقعیت داشته باشه چطوری باید رفعش کنیم
حقیقتش منم نمیدونم
مذهبی نیستم
اطلاعات مذهبیون اونقدر بالا نیست
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اکثر اوقات که ما برسی میکنیم میبینیم که طلسمی در کار نیست
ولی فرض بذاریم یکی بخت شما رو بسته
تو مفاتیح هست دعاهای برای باز کردن بسته شده
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد