2777
2789
عنوان

بسته بودن بخت حقیقت داره آیا

159 بازدید | 26 پست

من چند دفعه ف.  ا.  ل گرفتم از کسایی که کارشون خیلی درسته و حقیقت رو میگن جالبه هر دو سه نفرشون بهم گفتن بختت بسته اس و توی هر رابطه ای بری کات میشه

به نظرتون حقیقت داره؟ اصلا چرا باید بخت یکی بسته باشه یا یکی ببنده با دعا یا طلسم...؟

آخه چند وقته خودم خیلی حس سنگینی دارم میگم شاید اینا راست میگن چون ماشالا حسود هم کم ندارم دور و برم...

ف    ا    ل   و اینا خرافات 

بَرایِ ازدواجِ دُختَرانِ جَوان:🔴🌱

مَرحوم کاشانی میفَرمایَد:

بَرایِ "گُشایشِ بَختِ سَریعِ دُختَران"؛

•دو رَکعَت نَماز بِخوانَد[به نیَّت بازشُدَنِ بَخت عینِ نَمازِ صُبح]؛ وَ بَعد از سَلام، رو به قِبله؛ "صَدمَرتَبه" بگویَد: "یالَطیفُ" مُجَرَّب است.♥️🌿

مَنبَع:🔴

معراج الذاکرین،ص۱۸۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔نمیدونم چی بگم 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

ف ا ل و اینا خرافات بَرایِ ازدواجِ دُختَرانِ جَوان:🔴🌱مَرحوم کاشانی میفَرمایَد:بَرایِ "گُشا ...

متاسفانه نماز رو خیلی وقته ترک کردم

میخوام شروع کنم البته ولی واسه خودم عجیبه که چند نفر اینو بهم بگن 🥲

من هیچ گونه اعتقادی به فا ل و فالگیر و رمال ندارم 

اما تا جایی که می‌دونم باز یا بسته بودن بخت واقعیه 

مذهبی نیستم 

اما فکر میکنم تو احادیث و این چیزا هم ازش گفته شده باشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب عزیزم اگه واقعیت داشته باشه چطوری باید رفعش کنیم

حقیقتش منم نمی‌دونم 

مذهبی نیستم 

اطلاعات مذهبیون اونقدر بالا نیست

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مراجعه به فالگیر نکنید 

بله ممکنه بخت یکیو با طلسم و جادو ببندن.

چرا ؟ چون آتش جهنم رو دوس دارن لابد 

اکثر اوقات که ما برسی میکنیم می‌بینیم که طلسمی در کار نیست 

ولی فرض بذاریم یکی بخت شما رو بسته 

تو مفاتیح هست دعاهای برای باز کردن بسته شده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مراجعه به فالگیر نکنید بله ممکنه بخت یکیو با طلسم و جادو ببندن.چرا ؟ چون آتش جهنم رو دوس دارن لابد ا ...

عزیزم دعای مفاتیح واقعا تاثیر داره واقعا؟

چون اکثرا میگن اگه چیزی باشه باید باطلی بزنی و با دعای معمولی نمیشه...