2777
2789
عنوان

بسته بودن بخت حقیقت داره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
مراجعه به فالگیر نکنید بله ممکنه بخت یکیو با طلسم و جادو ببندن.چرا ؟ چون آتش جهنم رو دوس دارن لابد ا ...

منم اصلا اعتقاد به دعانویس ندارم میدونم همه کارا به دست خدا باز میشه ولی احساس میکنم بخت منم بستن چون ازدواج و اشتغال جور نمیشه مانع و تاخیر ایجاد میشه تو کارام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دعای مفاتیح واقعا تاثیر داره واقعا؟چون اکثرا میگن اگه چیزی باشه باید باطلی بزنی و با دعای معمو ...

اره خواهرم 

شما به مفاتیح مراجعه کن 

و حرز امام جواد هم خیلی موثره 

هیچم نترس 

ضمنا اون طلسمات  ۲۰ الی ۳۰ درصد تاثیر داره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم اصلا اعتقاد به دعانویس ندارم میدونم همه کارا به دست خدا باز میشه ولی احساس میکنم بخت منم بستن چو ...

طلسم و جادو که واقعیت داره 

ولی مراجعه به جادوگر حرامه چون گناه کبیره است 

شما هم حرز امام جواد همراه داشته باشید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره خواهرم شما به مفاتیح مراجعه کن و حرز امام جواد هم خیلی موثره هیچم نترس ضمنا اون طلسمات ۲۰ الی ۳ ...

ببخشید الان دیدم کاربر آقا هستید🤦🏼‍♀️

درست میگید ممنون ازتون🙏🏻

پرینت بگیرم همراهمون باشه میشه

اره اشکال نداره