2777
2789

امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه عزیزم🌷

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بچه داری بلد باشی مثلااگه میخای بچه ت آروم باشه اصلا چیزای نفخ دارنخور که از شیرت به بچه ت سرایت نکنه.وگریه نکنه و...

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

چی بگم ایشاله که خوب بشه

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

ان شاالله بسلامتی فارغ بشی ولی قطعا بچه زندگی آدمو تحت تاثیر قرار میده مخصوصا اینکه ماهایی که کمک دست نداشتیم،من و شوهرم پوستمون کنده شد از زایمان زودرس تا به الان،بازم خداروشکر خنده هاش برام یه دنیاس،همین که سالمه شکرررر

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
از کی بنظرتون یکم سبک تر شد

از وقتی کولیک و رفلاکسش خوب شد چهارماه تمام جیگرم خون شد ،الان به راه رفتن افتاده فقط باید دنبالش باشم میخواد تاتی کنه کارای خطرناک میکنه،خونه زندگیم ریخت و پاش،ولی تا می‌خوابه آشپزی میکنم استراحت ندارم ،ولی وقتی خوابه دلم براش تنگ میشه😅😂بچه شیرینه ولی مسئولیت سنگینی هست،ان شاالله بتونم مادر خوبی براش باشم.البته شوهرم خییییییلی بهم کمک میکنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بارداری سختی داشتم ولی همین که کولیکش رفع شد و جیغ های وحشتناک و خفگی رفع شد از لحاظ روحی آروم شدم 

وای به خدا بارداریمم ناخواسته بود چه گرقتاری شدیم

ان شاالله که به سلامتی ودلخوش  بغلش بگیری  

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت