دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
ان شاالله بسلامتی فارغ بشی ولی قطعا بچه زندگی آدمو تحت تاثیر قرار میده مخصوصا اینکه ماهایی که کمک دست نداشتیم،من و شوهرم پوستمون کنده شد از زایمان زودرس تا به الان،بازم خداروشکر خنده هاش برام یه دنیاس،همین که سالمه شکرررر
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
از وقتی کولیک و رفلاکسش خوب شد چهارماه تمام جیگرم خون شد ،الان به راه رفتن افتاده فقط باید دنبالش باشم میخواد تاتی کنه کارای خطرناک میکنه،خونه زندگیم ریخت و پاش،ولی تا میخوابه آشپزی میکنم استراحت ندارم ،ولی وقتی خوابه دلم براش تنگ میشه😅😂بچه شیرینه ولی مسئولیت سنگینی هست،ان شاالله بتونم مادر خوبی براش باشم.البته شوهرم خییییییلی بهم کمک میکنه
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بارداری سختی داشتم ولی همین که کولیکش رفع شد و جیغ های وحشتناک و خفگی رفع شد از لحاظ روحی آروم شدم