2777
2789
این یه اصلاح رایجه ربطی به حیوون نداره 😐🙄نشنیدی از قدیم میگن طرف زن خونه‌س یا این مرد مرد خانوادس

نه حقیقتا

ولی تو هیچ وقت بخاطر یه نر خودتو تغییر نده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جا اینکه به خودت افتخار کنی این حس رو داری متاسفم چن سالته

متاسف نباش چون من به خودم و حیایی که دارم افتخار می‌کنم فقط از این طرد شدن و تنهایی دلم گرفته از اینکه چرا کسی قدر همچین ادمایی با همچین زندگی ای سالمی رو نمیدونه و طرف میره با کسی که یه شهر باهاش خاطره دارن و عشقی بهش میده که امثال من هیچوقت مزه اونو نمیچشه

همونایی که دختر سالم دوست ندارن

من که تا حالا دوست دختر نذاشتم که بدونم چه جوریه مادرم نداشتم از بچگی که بهم توضیح بده والا یه دختر باشه سالم هرجور می‌خواد باشه که باهاش حرف بزنم و آروم شم

من که تا حالا دوست دختر نذاشتم که بدونم چه جوریه مادرم نداشتم از بچگی که بهم توضیح بده والا یه دختر ...

بابت فوت مادرت متاسفم ....داشتن. دوست دختر بستگی به خودت داره که چه‌جور دختری رو انتخاب کنی  

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!!