2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه اینطوری نیستن 

کسی که دنبال زن زندگی باشه میدونه کی رو انتخاب کنه 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

مگه تو موش یا حیوونی مگه دخترا حیوونن که خونگی و خیابونی باشن

ولی اونا بقول خودت خیابونی دوستت دارن نه خونگی😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

وقتی خودمو با بقیه دخترا مقایسه می‌کنم خب این حس بهم دست میده دیگه مثلا نه اهل پارتی ام نه سیگار و چ ...

جا اینکه به خودت افتخار کنی این حس رو داری متاسفم چن سالته

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

وقتی خودمو با بقیه دخترا مقایسه می‌کنم خب این حس بهم دست میده دیگه مثلا نه اهل پارتی ام نه سیگار و چ ...

اونا دم و دستی هست راحت میشه برداشت واستفاده کرد برای یه شب دوشب خوبن هیچکس همچین زنی نمیخواد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مگه تو موش یا حیوونی مگه دخترا حیوونن که خونگی و خیابونی باشنولی اونا بقول خودت خیابونی دوستت دارن ن ...

این یه اصلاح رایجه ربطی به حیوون نداره 😐🙄

نشنیدی از قدیم میگن طرف زن خونه‌س یا این مرد مرد خانوادس