2777
2789
عنوان

دارم میرم طلا بخرم اما به شدت استرس ضرر کردن رو دارم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 53 پست
حتما بخر ضرر نمیکنهطلای آب شده بخر

مستعمل ضرر میکنم؟ اخه دوس دارم استفاده کنم😅

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا بدون اجرت بگیر از جای مطمئن

باشه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
چقدر میخوای طلا بخری؟

۵۰۰ تومن

آبشده بگیرم؟دلم میخواد که استفاده کنم مستعمل خوب نیست بخرم؟

آبشده ۱درصد کارمزد داره

مستعمل از۴ تا ۷درصد

نو هم که دیگه نگو

اگه دست دوم ولی جای منصف بخری باز خوبه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

شما چه بخوای چه نخواهی این طلا فروشا تا دسته تو پاچه آدم میکنن😐  طبق تجربه ۱۲ ساله ام میگم

از طلای جرم دارو قفل طلا آهن دار بگیر تا طلای نگین داره ، همه اش ضرره. . مواظب باش . 

دوپله بخر نصف الان. نصف بعدا

مستعمل ضرر میکنم؟ اخه دوس دارم استفاده کنم😅

مستعمل نمیدونم بعضیا چطور میتونن بخرن

کلیپ دیدم که با کلی کثیفی بود..... یعنی درواقع جرم رو داشتن به قیمت طلا می دادن

باید از جایی که میخرید خیلی مطمئن باشی اینطوری کلاه نذاره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بخر انشالله خیره الان بهترین راه خفظ سرمایه طلاس استرس نداشته باش خدا بزرگه:)

بی شک خدا بزرگترینه❤️❤️❤️مرسی از دلگرمیت عزیزم اما فکرش خیلی وحشتناکه اینکه هنوز و روز به روز گرون تر میشه⁦:⁠-⁠(⁩

حالا من دارم میفروشم

لابد لازم داری که میفروشی اشکال نداره بعدا بیشترشو میخری