2777
2789
عنوان

دارم میرم طلا بخرم اما به شدت استرس ضرر کردن رو دارم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 53 پست
۵۰۰ تومن

مبارکت باشه ، لطفا بعد از اینکه خریدی بهمون بگو چی خریدی.

منم تگ کن بدونم، ممنون 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی شک خدا بزرگترینه❤️❤️❤️مرسی از دلگرمیت عزیزم اما فکرش خیلی وحشتناکه اینکه هنوز و روز به روز گرون ت ...

همه چی معنی خودش و از دست داده راستش دیگه حساب کتابی نمونده همه چی شده شانسی ایشالله شانست خوبه و سود می‌کنی 

آبشده ۱درصد کارمزد دارهمستعمل از۴ تا ۷درصدنو هم که دیگه نگواگه دست دوم ولی جای منصف بخری باز خوبه

یه جایی رو میشناسم 4 درصد به قیمت مستعمل میده میرم همونجا

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
قربونت عزیزم 🌹 اگه برای سرمایه گذاری میخوای سکه هم خوبه

الان مزدیک بازار شدم میرم میپرسم از چند تا طلافروش ببینم چیکار کنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
نزدیک بودی بهت می فروختم طلا هامو😀

حیف شدااا

بچه ها مرسی از نظراتون من نزدیک بازارم 

تاپیکو قفل میکنم

خداحافظ