2777
2789

خسته شدم از چاقی ۱۱۵ کیلوعم و قدم ۱۶۰. بارها رزیم گرفتم  امپول زدم خوب کم کردما ولی برگشت دادم. غذام کم میخورم کلی انگار ن انگار کمردرد و زانو درد منو سیر کرد از زندگی. 

پسر کنکوری دارم . حداقل گمانم ۲۰۰ تومان خرج عمل بشه بنظرتون طلاهام بدم برم عمل کنم و واسه چهار روز پسرمو تنها بزارم شهرمون ؟میخوام مشهد برم عمل

200 تومن نمیشه 

من تهران ماه پیش بیمارستان خصوصی عمل کردم با هزینه های قبل عمل و آزمایش و اندوسکوپی و .. کلا 125 تومن شد ، منم طلا فروختم واقعا ارزش داره .

شما که بی ام ای بالای 40 هست تازه با بیمه ام میتونی عمل کنی .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربر چند وقته پیش میگفت عمل پیکر تراشی نکنین عمل کرده بود بشدت ناراضی برو پیش استاد ناصری تبلیغش تو اینستا هست میاره بالا برات شاید از اینستا بتونه تمیرناتشو شروع کنه برات چه قدر با رژیماش لاغر شدن 

میدونم  تا ب حال خیلی تصمیم ب رژیم گرفتی یه بار دیگه تصمیم بگیر  روغن را خیلی کم کن پروتین را اضافه کن بدنسازی برو تو سه ماه خیلی خیلی خوب میشی حتی اگه  هنوزم وزنت زیاد باشه درد پات واز بین میره عضله میسازی و خوش هیکل میشی من چند روز بیمارستان بودم تو بخشی ک بودم عمل زیبایی تو اون دوسه روز زیاد انجام شد میدیدم چقدر سخته اگه ایندفعه نشد بعد برو عمل کن  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
میدونم تا ب حال خیلی تصمیم ب رژیم گرفتی یه بار دیگه تصمیم بگیر روغن را خیلی کم کن پروتین را اضافه ...

عزیزم الکی نترسون بنده خدا رو 

اصلا سخت نیست ، به منم اینقدر میگفتن سخته با وحشت رفتم اما واقعا حتی از زایمان راحت تر بود 

فقط سه ساعت اول عمل درد داشتم که اونم مسکن میزنن و تو حال خودت نیستی زیاد به محض اینکه از جات پاشی راه بری دردش میوفته میشه در حد درد پریود ..

بهترین کاریه که یه آدمه چاق میتونه انجام بده 

من تازه 12 کیلو کم کردم اما اینقدر سبک شدم ، اینقدر خوشحالم که خدا میدونه .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
عزیزم الکی نترسون بنده خدا رو اصلا سخت نیست ، به منم اینقدر میگفتن سخته با وحشت رفتم اما واقعا حتی ا ...

خداروشکر که راضی بودین من چیزی را که دیدم گفتم تجربه ای ندارم حتما شما که تجربه دارین بیشتر  میدونین 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
200 تومن نمیشه من تهران ماه پیش بیمارستان خصوصی عمل کردم با هزینه های قبل عمل و آزمایش و اندوسکوپی و ...

سلام عزیزم در مورد عملت میگی قبل عمل باید چه ازمایشات انجام بشه . کی بستری میکنن . چندکیلو بودی. و بخیه روی شگم میزارن؟ تا چند روز باید استراحت باشی همه چیو لطفا بگو

خداروشکر که راضی بودین من چیزی را که دیدم گفتم تجربه ای ندارم حتما شما که تجربه دارین بیشتر میدونین

اره عزیزم خیلی راضی ام

مهم اینه دکتر و بیمارستان خوب پیدا کنی 

ببین من چقدر اوکی بودم که خواهرم که به شدت ترسو هست و پریود میشه جا میندازه میخوابه گریه میکنه 😅 منو دید رفت کاراشو کرد هفته بعد عمل میکنه .

عزیزم الکی نترسون بنده خدا رو اصلا سخت نیست ، به منم اینقدر میگفتن سخته با وحشت رفتم اما واقعا حتی ا ...

عزیزم لطفا راهنماییم کن. من شهرستانم میخوام مشهد برم عمل کنم ۱۰۰۰ کیلونتر تا مشهد فاصله دارم. الان برم شهر خودم به دکتر بگم چه ازمایشاتی برام بنویسه؟ چه کارهایی کلا باید انجام بدم