2777
2789
عنوان

خانمهایی که عمل لاغری انجام دادن و عزیزان گل میاین همفکری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 47 پست
عزیزم میشه بگی پیش کی عمل کردی ؟ منم میخوام انجام بدم چندکیلو بودی

دکتر رشنو 

من 94 بودم الان 82 ام یه ماه گذشته 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم خیلی راضی اممهم اینه دکتر و بیمارستان خوب پیدا کنی ببین من چقدر اوکی بودم که خواهرم که به ...

خیر باشه  ان شاالله ،امضاتون صلوات فرستادم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اره عزیزم خیلی راضی اممهم اینه دکتر و بیمارستان خوب پیدا کنی ببین من چقدر اوکی بودم که خواهرم که به ...

من واقعا از درد کمر و پا خسته شدم . اصلا پرخور هم نیستم . گلم چه کارهایی باید انجام بوم؟

من بیمه تکمیلی هم هستم . برای اینکه از بیمه استفاده کنم خودم هزینه عمل باید بدم ؟بعد فاکتور بگیرم از پزشک و بیمارستان؟

سلام عزیزم در مورد عملت میگی قبل عمل باید چه ازمایشات انجام بشه . کی بستری میکنن . چندکیلو بودی. و ب ...

گوارش باید بری اندوسکوپی ، دکتر قلب باید اوکی بده ، دکتر تغذیه و غدد اگر دکترت لازم بدونه دکتر ریه ام باید ببینه 

معمولا صبح بستری میکنن و فردا صبحشم مرخص میکنن ، عمل سختی نیست به شرطی که نهایت سه ساعت بعد عمل پا شی راه بری 

ببین دروغ نمیگم سه ساعته اول خیلی درد داره اما به محض اینکه پاشی راه بری اینقدر درد کم میشه خودت باورت نمیشه 

من 94 بودم الان 82 ام

من خیلی اضافه وزنم زیاد نبود شما که 115 هستی خیلی بیشتر از من کم میکنی تو ماه اول ، حداقل 15تا20 کیلو کم میکنی .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
گوارش باید بری اندوسکوپی ، دکتر قلب باید اوکی بده ، دکتر تغذیه و غدد اگر دکترت لازم بدونه دکتر ریه ا ...

من چاقی شکمی زیاد دارم گلم بعد ک لاغر بشم پوست شکمم کلا میفته نه؟

من واقعا از درد کمر و پا خسته شدم . اصلا پرخور هم نیستم . گلم چه کارهایی باید انجام بوم؟من بیمه تکمی ...

منم زانوی راستم درد شدید عین پیر زنها از پله میرفتم بالا الان خدا رو شکر خوب شده .

ببین اگه بری بیمارستان دولتی خیلی ارزونتر میشه با بیمه تکمیلی نهایت 20 تومن 

اما من شخصا دولتی نمیرن چون اکثرا انترن عمل میکنه نه خود دکتر 

میری بیمه نامه میگیری موقع بستری میدی به بیمارستان .

گوارش باید بری اندوسکوپی ، دکتر قلب باید اوکی بده ، دکتر تغذیه و غدد اگر دکترت لازم بدونه دکتر ریه ا ...

یعنی میگین برم مشهد و با دکتر جراح مشورت کنم ببینم چ پزشکایی منودارجاع میده؟ 

به دکتر پیام دادم اینستا گفت ازمایشات رو شهر خودتون میتونین انجام بدین

من چاقی شکمی زیاد دارم گلم بعد ک لاغر بشم پوست شکمم کلا میفته نه؟

اگه مایعات و پروتئین به اندازه بخوری و پیاده روی کنی نه 

یعنی میگین برم مشهد و با دکتر جراح مشورت کنم ببینم چ پزشکایی منودارجاع میده؟ به دکتر پیام دادم اینست ...

انلاین مشاوره شو دیگه تا اونجا نرو

گلم من ی پسر کنکوری دارم و دوتا دبستانی. یعنی چهار روز بنظرت میتونم پسرمو تنها بزارم خونمون و خودم ب ...

دو روز میشه کلا 

من نمیدونم بچه هات میمونن یا نه ؟